woensdag 22 juli 2015

Jura inruilactie

Jura espresso inruilactie bij de Vries elektro Rijswijk! Van Wessel Koffie en Wespresso behoren tot de grootste Jura partners van Nederland (en Belgie). U kunt uw huidige machine (ongeacht merk) inruilen of een Jura koffiemachine kopen tegen de beste prijs. Vindt u een betere deal? Bel of mail ons en wij maken het net zo mooi of nog mooier!


Bij aanschaf van een nieuwe espressomachine ter waarde van € 1. Kookpunt tegen inlevering van je oude koffieapparaat een mooie inruilpremie ontvangen. Alle espressomachines zijn welkom, van een Senseo apparaat tot een professionele pistonmachine. De inruilpremie begint bij. The Coffee Factory is groothandel. Ruil uw oude, nog werkende, volautomatische koffiemachine in, en krijg tot €25 - korting op een nieuwe koffiemachine van JURA.


Andere koffiemachines ( Nespresso, Dolce Gusto, etc.) kunnen ingeruild worden voor een korting van maximaal €12-. Hieronder de voorwaarden: – De volgende kortingen . Deze inruilwaarde is een indicatie. Bij een substantieel hoger aantal handelingen (gezette kopjes) dan de aanbevolen capaciteit, danwel een slechte staat van onderhou zal de waarde lager liggen.


Omgekeerd kan de waarde ook iets hoger liggen. Koop of Verkoop inruilen op Marktplaats. Welkom in de online shop voor koffiemachines van JURA, de volautomaten in beste Zwitserse kwaliteit. Ruil je oude koffiemachine in bij Koffiediscounter. Zowel online als in de winkel.


Kom naar de winkel in Naarden en maak de beste inruildeals. Expert in koffiemachine, espresso apparaat en koffie. Machines van de merken Nespresso en Senseo nemen wij niet in.


Over het algemeen geldt dat wij machines innemen ter inruil van de merken die wij zelf verkopen en regelmatig repareren. Espressomachines en koffiemachines van Jura zijn van Top kwaliteit. Kaldi is Premium Jura dealer. Heeft u al eens overwogen om een volautomatische koffiemachine aan te schaffen of te vervangen? Uw oude koffiezetapparaat, ongeacht merk of uitvoering, is geld waard!


Bij inruil van uw oude koffiezetapparaat ontvangt u € 10retour bij aankoop van een Jura koffiemachine. Premium JURA dealer en koffiespecialist voor koffie, koffiemachines, thee en accessoires. Geniet ook thuis van de beste koffie! U bent van harte welkom in onze Jura shop voor een perfecte koffie, espresso of cappuccino. Bij inlevering van uw oude volautomatische koffiemachine ontvangt u tot € 25- inruilvoordeel bij aankoop van een Jura koffiemachine.


Inruilactie niet icm andere aanbiedingen of second life- en demomodellen. Follow Following Unfollow Blocked Unblock Pending Cancel. Nivona is gevestigd in Neurenberg Duitsland.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts