dinsdag 21 juli 2015

Airco check

Het systeem verliest jaarlijks tot aan koudemiddel. Wanneer de airco beschikt over te weinig koudemiddel ontstaat er slijtage. Een reparatie kan zomaar oplopen tot meer dan 5euro. Bovendien veroorzaakt een matig of slecht werkende airco . Met een aircocheck controleren wij de werking van uw auto airco. Plan eenvoudig en snel een online afspraak bij autobedrijf Smits Auto.


Zo komt u niet voor verrassingen te staan. Wij controleren de werking van de airco van uw auto. Wij zullen testen of de airco de temperatuur nog onder controle houdt.


Vaak wordt er tegen de zomer geadverteerd met een aircoservicebeurt voor een bedrag tussen de € en € 100. Voor dat geld wordt de airco nagekeken en bijgevuld. Wij kennen je auto als geen ander. We controleren de werking van de airco zodat je meteen weet of onderhoud noodzakelijk is.


Deze check is gratis en het advies is uiteraard geheel vrijblijvend ! Houdt de airco uw auto op de juiste temperatuur? Ontwasemt de airco de autoruit slecht? En blaast hij nog frisse lucht?


Ook als het geen zomer is. Kom nu langs voor een airco controlebeurt. Maak hier uw afspraak voor een airco controlebeurt, airco onderhoudsbeurt of een geurbehandeling. Laat uw airco regelmatig controleren.


Lees de airco -tips van Profile en maak direct online een afspraak voor de airco controle! De lente is in het land: weer lekker buiten komen. Frisse lucht in je longen.


De zon op je hui de wind door je haren. We checken je airco of doen een grondig onderhoud met desinfectie voor je deze zomer met je auto op vakantie gaat. Zonder goed onderhoud kan het aircosysteem schade oplopen. Tijdens de check controleren we onder meer de temperatuur en de druk van het systeem en voeren we een visuele controle van de belangrijkste onderdelen uit.


Maak een afspraak voor een gratis airco check bij een Stern vestiging. Onze experts controleren uw auto airco en geven vrijblijvend advies. Gedurende het voorjaar en zomer moet uw airconditioning weer presteren.


Hoogste tijd om de airco vakkundig te laten controleren. Zo kunt u schoon en fris het voorjaar in. Een goede airco is een koele airco, die niet ruikt en uw interieur vrij houdt van vocht en stof. Om er achter te komen of uw airco nog goed werkt, doen wij graag een aircocheck voor u. Maak direct een afspraak voor de Volvo airco controle bij Volvo dealer Svala Auto.


De airco check bij Svala Auto is gratis! Zo weet u bijvoorbeeld of het airco filter nog goed werkt. Of dat de verdamper en condensor van de airco aan reiniging toe zijn. Het airconditioning systeem in uw auto zorgt voor koele, frisse lucht op . Het aircosysteem verliest tot aan koudemiddel per jaar.


Let op dat er niet te weinig koudemiddel ontstaat in uw aircosysteem, dit voorkomt slijtage. Een achterstallig onderhouden airco kan flink in de kosten lopen, . In de filter van uw airconditioning kunnen zich bacteriën ophopen. Dat ziet u niet, maar merkt u wel. Aircocheck in Vlaardingen.


Het is van belang dat u uw airconditioning systeem elk jaar laat checken en zo nodig laat desinfecteren, reinigen en vloeistoffen laat vervangen. Dan zit u er echt lekker fris en koel bij, en dat merkt u. Controle koelende werking - Controle kwaliteit stof- en pollenfilter. Uw aircosysteem laten onderhouden?


Profiteer dan nu van het tijdelijke aanbod op airco onderhoud inclusief anti-geurbehandeling. Wij adviseren airco onderhoud elke twee jaar .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts