maandag 27 juli 2015

Goedkope chinese webshops

Meer dan betrouwbare webshops in ons overzicht, speciale korting en meer! De enige vorm van ranking is puur speculatief en gebaseerd op de ideen van de redactie van chinesewebshop. Ook in België begint het webwinkelende publiek . Ze verkopen een totaal van meer dan 60. In Nederland betaalt u wel een hoger bedrag voor deze spullen dan wanneer u ze direct bij de producent vandaan zou halen.


Het assortiment is groot en. Is dat wel te vertrouwen, producten die zo goedkoop zijn? Thuiswinkel, de brancheorganisatie van webwinkels, schat in dat het weinig uitmaakt. We zijn bereid om dat voor lief te nemen, omdat het zo goedkoop is, zegt Joyce Donat, woordvoerster van de Consumentenbond. De Consumentenbon die zelf als proef producten bestelde bij webshops, . Wil je toch eerst oefenen?


We zetten elke week spotgoedkope AliExpress artikelen op een rijtje. Denk bijvoorbeeld aan hebbedingetjes voor in de keuken, of kleurrijke fidget spinners. Nederlandse webwinkels zijn betrouwbaar en daar wordt ook nog verreweg het meeste besteld. Deze webwinkels zoals Dealextreme en Focalprice versturen gratis naar Nederland.


Hoe zit het met de garantie? Een bluetooth smartwatch die als twee druppels water op de Apple Watch lijkt voor nog geen euro, een paar flitsende voetbalschoenen. Die hebben jaren geleden deze trend voorzien.


Daarnaast beschikt DX over een distributiecentrum in Europa waardoor een aantal producten verzonden kan worden vanuit Europa, zodat u deze binnen enkele . Lage prijzen voor elektronica of kleding zijn erg aantrekkelijk. In de praktijk valt het voordeel tegen. Waar moet je op letten wanneer je online aankopen doet en welke webshops zijn betrouwbaar? Chinese bedrijf Alibaba. Het lijkt zo handig, online winkelen.


Goedkope producten, makkelijk te bestellen, geen verzendkosten en nog thuisbezorgd ook. Maar schijn bedriegt soms. En wat zijn dan je rechten? Wij hebben webshops met leuke én goedkope items op een rijtje gezet. Lees ook: leuke overdekte winkelcentrums om te shoppen.


Romwe Op zoek naar een cropped sweater, bohemian blouse of knee boots? Een toename van procent ten opzichte van vorig jaar, aldus de Thuiswinkel Markt Monitor van onderzoeksbureau GfK. Zijn de spullen echt wel van goede kwaliteit? Is het veilig om bij een buitenlandse webshop te bestellen? En hoe zit het met invoerrechten?


We hebben het voor je getest. Die webshop is onderdeel van Alibaba. Bovendien is de voorraad van platformen als Alibaba haast onuitputtelijk, en bieden ze vaak goedkopere producten aan dan hun Europese concurrenten. Nederlandse consumenten hebben vorig jaar voor 6miljoen euro gekocht via buitenlandse webwinkels. Dat is inmiddels gelukt.


Ze gaven in winkels als Ali Express, Lightinthebox of DealExtreme vorig jaar € 1mln uit, een toename van. In het nieuws: Goedkoop soms duurkoop bij buitenlandse webshop.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts