vrijdag 8 januari 2016

Champagne graveren

Op basis van uw ontwerp graveren wij prachtige champagneglazen. Als er ècht iets te vieren valt wordt er vaak champagne bij gedronken. Champagneglas graveren ? Laat een glas graveren met naam. Het champagnepakket wordt geleverd in een mooie hout kist met daarin een fles champagne en twee Royal Leerdam glazen die je kunt laten graveren met een .

Per stuk te bestellen en snel geleverd. Hoe meer je bestel hoe voordeliger. Kies uit vele glazen zoals wijnglazen en champagneglazen graveren. Bent u op zoek naar champagneglazen graveren ? Bij Laser-Art bent u aan het juiste adres voor o. Originele champagneglazen om de bruiloft een extra tintje te geven.


Deze RVS koeler hoeft je niet alleen voor champagne te gebruiken. Op zoek naar kristallen glazen met een lekkere champagne ?

Bestel vandaag nog bij brianto. Snelle levering in een . Hieronder staan de champagneglazen die op voorraad zijn. Een champagneglas met naam of tekst is leuk als . Hier kunt u al champagneglazen laten graveren in een super kleine oplage, namelijk vanaf één stuk! Op champagneglazen komt een gravure met . Je cadeau extra persoonlijk maken?


Prijs inclusief gravure. Bij het graveren van ronde producten zijn er jammer genoeg wel iets meer restricties. Ben je op zoek naar het juiste gepersonaliseerde en exclusieve geschenk, dan ben je bij Uniek Idee. Graveren champagne emmer?


Tijdens een gezellig feestje vloeit het bier, de wijn en de champagne rijkelijk en uw . Een origineel cadeau nodig? Wij graveren snel en voordelig: wijnglazen, champagneglazen, borrelglaasjes, bierglazen, whiskeyglazen, longdrinkglazen,. Bij een feest of speciale gelegenheid hoort natuurlijk champagne.


Zorg er daarom voor dat je. Het graveren van de grotere champagneschalen is niet .

Omdat wij handmatig graveren is een gravering vooral bij RVS niet diep in het materiaal.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts