dinsdag 26 januari 2016

High tea delft

Soms heb je heel veel zin om een middagje bij te kletsen met een vriendin en daarbij lekker te snoepen. En wat is er dan leuker dan een high tea ? Genoeg leuke plekken in Delft waar je dit kunt doen: wij pikten er een paar . Lekker uit eten in Delft ? Ontdek de beste High tea restaurants op IENS, van eetcafé tot sterrenzaak.

Lees recensies en reserveer direct! Onze enthousiaste stadsgids brengt u naar de mooiste plekjes van Delft , waarna u geniet van een heerlijke high tea. Ben je op zoek naar een gezellige locatie in Delft waar je kunt genieten van een heerlijke High Tea of High Wine? Hieronder vind je in één overzicht de leukste locaties van Delft. Combineer een High Tea in Delft met een leuke stadswandeling, een bezoek aan een museum of lekker shoppen in de leuke . Wij verzorgen voor u een heerlijke high tea op de mooiste locatie van Delft , middenin de Delftse Hout.


Vroeg of laat ontdek je het.

Kom genieten van een gezellige middag vol met lekkernijen bij Moodz eten en drinken. De high tea van Moodz bestaat uit diverse zoetigheden. Zoals huisgemaakte cheesecake en chocoladetaart, diverse overheerlijke fingersandwiches, diverse fingerfood met kleine specialiteiten en hapjes, geserveerd met . Onze huisgemaakte high - tea €1- p. Op reservering of een half uur van uw geduld. Kinder high - tea €p. Niet alleen de omgeving is geheel uitbundig, ook de high tea.


Diverse zoetigheden en bites, uiteraard geserveerd met onbeperkt thee. U kunt dan onbeperkt thee drinken terwijl U geniet van vijf zoete en vijf hartige hapjes, die op een etagere worden aangeboden. U kunt bij onze lunchroom in Delft een heerlijke High - Tea bestellen.


Bent u op zoek naar een heerlijke lunchroom in Delft ? Hier kunt u terecht voor reserveringen van een lunch, high tea , high Dinner en meer! Sommige van jullie hebben het misschien al gelezen, maar de high tea bij Royal Delft is een absolute aanrader! Het museum Royal Delft is gevestigd in een prachtig monumentaal pand en bied een ruime verscheidenheid aan verschillende workshops, rondleidingen, Delfts Blauwe gifts (altijd leuk) en een . Lunchproeverij bij Het Vermeertje in Delft.


Dat ik gek ben op high tea hoef ik niemand meer uit te leggen!

Een high tea met een Koninklijk tintje. Geniet van lekkere hapjes geserveerd op het eeuwenoude Delfts Blauwe aardewerk. Vanuit Restaurant Swing heeft u een uniek uitzicht op het centrum van Delft. Voor een heerlijke lunch, huisgemaakt gebak en ambachtelijk ijs.


Gevestigd in een monumentaal pand in het historisch hart van Delft. De Koperen Pan: Delicious high tea - See traveler reviews, candid photos, and great deals for Delft , The Netherlands, at TripAdvisor.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts