donderdag 21 januari 2016

Baby bordje met naam

Je heb een leuk bordje met naam en misschien een mooie afbeelding ontworpen en nu wil je hier eigenlijk wel een compleet servies setje van hebben. Jouw naam of tekst op een uniek kinderbordje gedrukt. Met de leukste opdrukken.


Plastic bordjes voor het ontbijt te bedrukken met naam en afbeelding. Leuk voor tijdens feestdagen en verjaardagen!

Kinderbordje (rondom bedrukt). Baby - en kinderservies kopen doe je bij MamaLoes Babysjop. Bordjes , kommetjes, kinderbestek en zelfs complete vrolijk gekleurde baby servies setjes. Superleuk voor kinderen. Ontwerp een persoonlijk bord met tekst of foto.


In diverse vrolijke designs. Slijtvast en bijna onbreekbaar. Deze bordjes van melamine hebben een lange levensduur en .

Super hip en helemaal leuk als kraamcadeau. Uniek om te geven en geschikt voor elke leeftijd. Babylepels , babybordjes , alle bordjes en bestek worden zorgvuldig door ons geselecteerd.


Origineel en uniek kinderbestek of babysbestek met naam. Bordje Baby Boy Ieder kindje wil graag eten van zijn of haar favoriete bordje. Dit bordje is een erg leuk cadeau om te geven tijdens speciale gelegenheden.


Kraamcadeau met naam voor een meisje, een jongen of moeder ? Shuuske: voor uw origineel. Een geboorte cadeau voor een baby vraagt toch echt om iets aparts. Voldoende inspiratie voor. Bijzonder om te geven bij een geboorte, verjaardag of een andere leuke aanleiding. Personaliseer dit bordje Birds met een naam naar keuze.


Maak zelf je eigen kinderbord met foto en naam. De kinderbordjes zijn eenvoudig te ontwerpen en snel bij je thuis. Mooi en origineel als cadeau voor je kind.


Melamine bordjes zijn licht en onverwoestbaar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts