woensdag 27 januari 2016

Erres radio te koop

Koop of Verkoop erres op Marktplaats. Te koop oude erres radio , werkt nog wel. Stereo setje erres radio verst cd en cass met boxen vaste pr ophalen.


Draagbare erres radio de verzendkosten euro en zijn voor rekening koper alles wat wij verkopen is sowiso: leuker,. Vind erres radio op Marktplaats.

Voor iedereen een voordeel. Het betreft een bijzonder type vanwege de uitklapbare en op afstand te plaatsen linker . Echte vintage erres radio te koop ! Erres buizenradio in nette staat. Originele snoer ontbreekt.


Te gevaarlijk was vergaan. Antenne present batterijvakje prima en ook goed werkend.

De door jou gezochte advertentie is helaas niet meer beschikbaar. Wellicht kunnen onderstaande advertenties . Oude erres radio te koop ! Helaas werkt de tuning knop niet meer. Wel een ruis en verlicht!


Aangeboden een zeer mooie erres radio alles werk nog perfect en speelt nog prima. Er lijkt wel enig herstelwerk gedaan te zijn in het verleden (niet door mij). Gebruikt: Buizenradio van het merk ERRES Werkende staat. ERRES KY 5geschikt voor AM en FM, een radioapparaat met een. Nederlandse wisselstroomtoestel met ingebouwde luidspreker, de KY10 te.


Twee keer is de radio helemaal kapot aangekomen en een keer heb ik nooit meer iets gezien terwijl het geld. De radio is geproduceerd door van der Heem uit Nederland en stamt uit de jaren vijftig. Werkt niet, vangt stof en tja… hij staat er al jaaaaaren.


Sorry opa en oma, maar deze erfenis gaat de kliko in. Dan krijg je direct bericht als het te koop wordt aangeboden.

Eén radio , een Aristona hoef ik maar weinig aan te doen, maar hij had . Hein), zich in de toekomst volledig op de radio te gaan richten en werd de. Volgens een artikel in de .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts