woensdag 20 januari 2016

Mini chocolade muffins

Vet de muffinvorm (en) voor de cakejes in met boter Smelt de chocolade en boter al roerend au bain marie. Doe de eieren, suiker, bakmeel en chocoladepoeder in een kom en klop het geheel gedurende minuut door elkaar. Klop vervolgens de gesmolten chocolade en boter door het mengsel.


Klop er de gesmolten chocolade en de boter door. Schep in elk vormpje van de muffinplaat el beslag.

Bak ze minuten of totdat de muffins zijn gerezen en stevig aanvoelen. Maak intussen de mokkasaus. Voeg de suiker, bakpoeder, en een snufje zout toe. Roer alles met een houten lepel goed door elkaar.


Roer daarna ook de chocolade en amandelen er door. Zet de muffins min in de oven totdat . Met chocolade stukjes in het beslag.

Een van de 5lekkere Dr. Verwarm de oven voor op 180°C. Laat de chocolade smelten in de melk. Doe de zelfrijzende bloem met de suiker en het zout in een kom. Doe de eieren een voor een bij het mengsel en schenk er in een straaltje de olie bij tot u een glad beslag . Muffins zijn altijd goed.


Chocolade is altijd goed. Dan zijn muffins met chocolade zeker altijd goed. In een half uurtje staat dit lekkere. Lekker veel chocola , maar niet te vet, en eenvoudig te maken!


En als ik jumbo zeg, dan bedoel ik ook jumbo, deze muffins zijn echt enorm groot. Je kunt van het beslag ook kleinere muffins maken als je wilt. Op zoek naar het lekkerste minimuffins met chocoladestukjes recept?


Ontdek nu de heerlijke recepten van Solo Open Kitchen. Laat je inspireren en ga aan de slag! Yogurt keeps these scrumptious muffins nice and moist.

I also used mini chocolate chips. Vandaag: chocolademuffins ! Dit is een heel simpel recept, maar succes gegarandeerd! De muffins zijn enorm luchtig en heel donker zwart, met een lekker volle chocoladesmaak. Ik maak ze ook vaak als minimuffins , dan zijn ze elk een heel makkelijk kleine portie voor een potluck of feestje of zo. Met dit eenvoudige recept speel je het klaar!


Je muffins zijn supersnel af. En jij personaliseert ze met crème au beurre of glazuur. Heerlijke chocolade muffins maak je natuurlijk de FunCakes mix voor muffins. Voeg aan het beslag chocolade chunks, bosbessen of noten toe voor een nog rijkere s. An easy recipe for dark chocolate muffins full of rich chocolate chips.


Ik had bij mijn groenteboer op de markt een paar trosjes hele zoete kleine blauwe druifjes gekocht, heerlijk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts