vrijdag 8 januari 2016

Naailessen

Wil je graag leren naaien, maar weet je niet hoe je moet beginnen? De Naaitafel ontwikkelde gratis online naailessen speciaal voor beginnende naaisters! Op korte tijd leer je zelf een eenvoudig kledingstuk maken in een gezellige context. De lessen vereisen geen enkele . Voor volwassenen: Onder vakkundige leiding aan de slag met je eigen project, zowel voor de ervaren naaister als voor beginners.


Je werkt in een ontspannen sfeer op je eigen tempo.

Leer van blinde rits tot rimpel mouw! De naailessen worden op meerdere momenten in de week verzorgd. Ontwerper Barbara van der Zanden heeft al jarenlang haar eigen label, en is jaar geleden begonnen met naailes geven aan vriendinnen in Amsterdam.


Naaicursussen Rotterdam, naailessen , patroontekenen creatieve mode workshops. Naaiatelier voor zelf kleding maken modedesign, video naailessen en mouleren. Zelf mode kleding maken. In online lessen leer je je naaimachine kennen en naai je gelijk wat eenvoudige projectjes!


Deze lessen hieronder linken naar de originele artikelen op ByMiekK.

Ben je het zat om steeds te zoeken naar exclusieve, passende en betaalbare kleding? Wil je zelf kleding maken die voldoet aan jouw eisen en wensen? Dan is deze cursus geknipt voor jou.


Je neemt je eigen zelfmaakmodeblad mee waar je uit werkt en de fournituren die je nodig hebt. Naailes , ook voor beginners! Start-to-Sew is een reeks gratis online naailessen voor beginners door A Bouquet of Buttons. Vanaf je eerste werkstuk leert onze cursus naaien je kleding maken aangepast aan jou.


In de naailessen van SNT Brugge maak je geen confectiekleding maar exclusieve, . Bij CreaMies kun je in een ontspannen en ongedwongen sfeer leren naaien. Een (opfris) cursus voor iedereen. Atelier DING biedt voor iedereen een cursus in naaien.


Of je nu beginner bent of juist even het geheugen wilt opfrissen, DING biedt een ruim scala aan kennis en mogelijkheden. Een groepscursus met één-op-één begeleiding en technische ondersteuning, maar ook . Schrijf je direct in en kom gezellig naar het atelier van Any Dress om . Zaterdag met even weeknummers: 10. Een student die zijn broek repareert, een moeder die de bruidsjapon van haar dochter maakt, vriendinnen die elkaar adviseren op modegebied… ze ontmoeten elkaar in Naaicafé Caroline Vogel aan de leestafel met koffie en thee.


Wilt u graag leren naaien of kleding maken als leuke hobby of om juist wat geld te kunnen besparen?

Kom dan naar het naaiatelier voor naailes of een werkruimte om zelf uw kleding te vermaken, in te korten of te herstellen. In Charlois kunt u naailes volgen. Bekijk voor de dagen, tijden en kosten de activiteitenkalender. Wij geven les in het Nederlands maar kunnen ook Engels, als het nodig . Ook altijd al eens zelf kleding willen maken? Of heb je gewoon zin in een nieuwe hobby?


Aantal : individueel en momenteel max. Informeer naar de mogelijkheden en neem dan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts