woensdag 27 januari 2016

Theeglas met eigen tekst

Dit theeglas met eigen tekst of naam is een heel origineel cadeau dat zeker iedere dag gebruikt zal worden. Omdat de ingegraveerde naam ook in de vaatwasser perfect blijft, geniet je jarenlang van een heerlijk kopje thee uit een persoonlijke theeglas. Een origineel bedankje of cadeautje voor de echte theeleut?


Geef een persoonlijk theeglas met naam of een leuke tekst. Eenvoudig bestellen en snel geleverd.

Maak jouw theemomentje extra leuk met een persoonlijk theeglas met je eigen naam! Meer informatie over het gegraveerde theeglas : Doorsnede: 5cm. Personalisatie: met naam of tekst. Kleur gravure: wit, dus jouw cadeau wijkt iets af van de voorbeeldafbeelding.


Extra: vaatwasserbestendig. Een logo in het theeglas laten . Theeglas als cadeau met naam.

Met dit theeglas met naamgravure bent u verzekerd van een origineel cadeau dat geschikt is voor dagelijks gebruik. Lange levensduur van de gravure is gegarandeerd. Keuze uit een glas met of zonder hart. Mocht u het glas met hart bestellen, zal de tekst helder blijven en het hart worden gegraveerd.


Goedkope theeglazen bedrukt u bij De PennenBoer volledig in uw eigen huisstijl ! Bekijk vlug alle mogelijkheden. Niet alleen voor uw eigen kantoor, maar ook op die van uw klanten. Organiseert u misschien een ladiesnight binnenkort? Laat dan theeglazen bedrukken met uw logo of tekst en verras uw bezoekers met een lekkere kop thee. Naast de reguliere theeglazen , hebben wij ook luxere dubbelwandige theeglazen die u kunt . Heerlijk een bakje thee drinken uit dit theeglas met naam.


Bedrukte theeglazen met logo. Je kunt denken aan Moederdag, verjaardag, huwelijk of . Een koffieglas of theeglas bedrukken met uw eigen tekst of logo? Bij BudgetMokken vindt u te bedrukken theeglazen en koffieglazen.

Hier maak je met een eigen foto een persoonlijk fotocadeau. Een thee mok van glas met je eigen foto of ontwerp. Ook een mok met alleen een naam, tekst of bedrijfslogo is natuurlijk mogelijk.


Laat een prachtig theeglas graveren met je eigen tekst ! Ook als set van verkrijgbaar. Dit kan met een persoonlijke tekst , een logo of een foto. Een gegraveerd theeglas is een origineel cadeau voor de theeliefhebber. Dit kan op manieren u kunt via het bestelformulier een eigen afbeelding uploaden. Of u kiest van onze plaatjes.


Het graveren van theeglazen is erg leuk voor op feestjes en ideaal als cadeau! Het theeglas is verpakt in een cadeauverpakking. De levertijd van de gegraveerde theeglazen is slechts 1-werkdagen.


Leuk voor op het werk, iedereen een theeglas met daarop een eigen naam. Op zoek naar een bijzonder leuk geschenk? Verras mama, papa, juf of meester met een gepersonaliseerd theeglas. Laat het theeglas graveren met naam of tekst.


Voor de echte theedrinker hebben wij een theeglas met foto! Elk theeglas mag een andere foto opdruk bevatten. Maak hier uw eigen theeglas met foto of naam tegen de laagste prijs! Wil je theeglazen met jouw logo bedrukken?


Dat kan al vanaf bij 1stuks. Daarom kun je nu bij ons theeglazen bedrukken goedkoop. Maak de glazen uniek en laat ze bedrukken met jouw eigen bedrijfslogo of tekst. Ben je benieuwd of de bedrukte theeglazen ook .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts