maandag 11 januari 2016

Hooikist kopen

Koop nu uw hooikist : Koken in een ouderwetse hooikist = Energiebesparen lekkerder en gezonder, niet aangebrand en goed gaar. Vind hooikist op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel.


Zorgeloos garen en sudderen met deze moderne versie van een hooikist. Een hooikist past echter niet in ieders huishouden. Dan kan je een set kopen. Wel eens gehoord van de hooikist ? Die werd vroeger gebruikt om het eten voor de arbeiders op het veld warm te houden en om eten in te laten garen. Het klinkt haast te mooi om waar te zijn: koken zonder koken.


Dat is het ook want een beetje koken hoort er toch wel bij. Maar er zijn meerdere methoden om de . De Hooimadam is een moderne hooikist om eten in te garen, warm te houden, of juist koel te houden. In plaats van een kist is de Hooimadam een mooie hoes . Deze hooikist wordt gemaakt van ge-recyled hout. Met de hand gemaakt in Nederland. Afmetingen ongeveer: HxBxD 46x50xcm.


De kist is gevuld met hooi, . De hooikist is hier een oplossing. Er bestaan kant-en-klare hooikisten in de handel (met pot), maar waarom zouden we nog spullen bij kopen. Je kookt het eten even goed door, zet het in de hooikist , waarin het eten dan verder kan garen zonder dat je dus nog elektriciteit of gas nodig. Een eigentijdse hooikist voor duurzaam koken. Voedwel, natuurlijk voedingsadvies, hooikist.


In deze hooikist ligt op het hooi een hooinet, dat is gespannen in een frame van. Je Netje BV uit Valkenswaard heeft veel keuze in netten. Vroeger had iedereen standaard een hooikist in huis. Ik heb een adres waar ik voor een paar. In onze originele hooikist is plek voor twee pannen.


Die kun je in elke Blokker kopen , maar een jampotje met deksel voldoet ook. In de laatste Genoeg stond een leuk artikel over koken met een hooikist , of gaarunit zoals de moderne variant wordt genoemd. De aanleiding voor het kopen van de hooimadam was voor ons het koken van bonen. Daarna moet je weer eens nieuwe yoghurt uit de winkel kopen om genoeg . Die zetten hun pannen in een hooikist om het eten langzaam te laten garen.


Kant-en-klaar kun je de vrolijke Hooimadam kopen. Al langer van plan om een hooikist te maken, maar komt het er niet van? Je kunt ook simpel een oude.


Of maak van een oude slaapzak een hooikist , kopen kan ook. Voedingsmiddelen die gemakkelijk kunnen bederven moetje niet langer dan een paar uur voor het eten kopen. Een goede snelkookpan zorgt voor .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts