vrijdag 22 januari 2016

Biertap huren zeist

Heinekenbier U wilt uw gasten graag goed verzorgen met een glas getapt Heineken bier? Wij geven u graag een goed advies. Eerst rekent u uit hoeveel bier u nodig denkt te hebben, vervolgens kiest u een geschikte biertap. Welkom bij Gooise Verhuur.


Wij bezorgen deze netjes op uw locatie. Binnen minuten een koud biertje!

Wij adviseren u liten fusten van Heineken te huren. Fusten hoeven niet in de koelkast. Wil je een biertap huren voor een evenement in Utrecht met één of meerdere tapkranen?


Wij, Catering Witteveen, leveren al vele jaren complete catering op maat tegen zeer scherpe tarieven door heel het land. Voor particuliere catering en bedrijfs catering kunt u bij ons terecht. De ergste straf voor mensen die dorst hebben: er is plots geen gekoeld biertje of wijntje beschikbaar.


Zorg dus voor de juiste koel- en vriesapparatuur, zoals een koelkast van 1of liefst 6liter maar ook een diepvrieskist van 1of 3liter of ijsblokjesmachines. Voor een megavoorraad is er nog een mega .

Een literfust van Heineken is goed voor 2glazen bier en kunnen d. Niet geopende vaten hoeft u niet te betalen. Vlaardingen, € 20 € 500. Westlan € 10 € 300. Zaandsta € 30 € 700.


Zoetermeer, € 10 € 3 00 . Zeist , € 20 € 500. Ons PARTY VERHUUR Heineken Thuistap. Met deze tap heeft u altijd koud bier! Wij leveren tegen zeer scherpe tarieven alles voor een geslaagd feest!


Bij ons kunt u terecht voor het huren van een aut. GASTENBOEK Even onze compliment aan Partyverhuur van Roekel, afgelopen zomer een partytent gehuurd en dit tot alle tevredenheid. Een goede en betrouwbare service met een vriendelijke glimlach.


Volgend jaar weer maar dan met een biertap ! Gr Fam Epskamp Pros:Betrouwbare service!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts