zondag 17 januari 2016

Afmetingen standaard wijnfles

Om de inhoud kenbaar te maken worden wijnflessen meestal voorzien van een wijnetiket. Ook wordt er weleens - met kalk of verf - kenmerken en inhoudsverklaringen direct op het glas van . De Winlock is immers een universeel support die toelaat om in standaardnissen alle soorten flessen tussen en 84mm diameter op te bergen. Dit wil dus zeggen van de verschillende soorten flessen. Hongaarse dessertwijn Tokaj. Engelse maat: fluid ounce.


Wijnfles standaard gemaakt van geplateerd chroom. Deze fles heeft dezelfde afmetingen van een Jeroboam (liter vier en een half wijn , of zes standaard flessen) en wordt meestal gebruikt in de Champagne. De wijnfles standaard is van hoge kwaliteit.


Een magnum heeft een liter en een half van de wijn en is het equivalent van twee standaard flessen. Magnum flessen hebben vaak iets andere vormen op basis van de wijn moet worden gebottel zoals Champagne, Bordeaux of Bourgogne. De afmetingen van de magnum fles variëren enigszins, . Volume Stille wijnen mousserend 0. Deze wijnfles doet het goed op elke mooi gedekte tafel. De fles heeft een inhoud van 0. Ideaal als bedankje op je trouwfeest of als origineel cadeau.


De Easywine technologie stelt uw klanten in staat om verschillende wijnen te proeven zonder een hele fles te moeten afnemen. Door de wijn te doseren. Dosering, maten (per fles ). Afmetingen fles , ø max. Als het om Champagne gaat, kent u vast en zeker de standaardfles , de magnum en de jerobeam. Maar wist u dat het formaat van Champagneflessen kan variëren van een paar centiliter tot meerdere liters?


De Champagneproducenten bieden Champagneflessen aan in de volgende formaten. De eerste twee zie je zelden . Steeds meer mensen bestellen een fles wijn met een persoonlijke tint. Je kunt daarbij denken aan een persoonlijk wijnetiket die op de fles wordt geplaatst. Zo wordt een standaard fles er eentje die je niet snel zult weggooien.


De vraag die veel wordt gesteld gaat over het formaat. Aan de ene kant omdat de ontwikkeling en mechanisering van de glasblaastechniek het mogelijk maakte om exact dezelfde flessen met dezelfde inhoud te produceren, aan de andere kant omdat internationalisering van de wijnhandel en regulering van markten vroegen om het bepalen van een standaard. Eigenlijk is er geen verschil tussen de hoeveelheid wijn die je inschenkt per soort wijn (wit, rood of rosé). Er is gewoon een eenvoudige vuistregel bedacht. Ooit is men er vanuit gegaan dat er circa glazen wijn uit een fles geschonken kunnen worden.


Met andere woorden, 1ml per glas is dan dus de standaard. Oude fles vaas echt een oudje! Heel erg sfeervol in huis. Leuk om er wat mooie takken of bloemen in te zetten.


Ook wat voor in de vensterbank want vult mooi op. Wijnkoeler RVS standaard - Geschikt voor Artikel C5- 20(h) .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts