maandag 18 januari 2016

Pelgrim inductiekookplaat storing

Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u problemen heeft met uw apparaat. U bent hier: Home Hoe gaat u te werk? Er zijn twee manieren om een antwoord op uw vraag te vinden.


Maak gratis en direct gebruik van onze kennisbank met heel veel vragen en antwoorden. Wij helpen u stap voor stap. Klik eerst op het soort apparaat. Sommige elektronische storingen in uw kookplaat lost u op door het apparaat te resetten. Dit doet u door het apparaat minstens minuten spanningsloos te maken.


Maak het apparaat spanningsloos door de stekker uit het stopcontact te halen of de zekeringen in de. Als de storing zich blijft voordoen, moet er een andere oplossing gezocht worden. Toelichting resetten inductie kookplaat. Storing Inductie kookplaat.


Meer resultaten van forum. Zaag de beluchtingsopening( en) uit zodat de totale oppervlakte van de gaten minimaal 1cmis. Zie bijvoorbeeld figuur met twee gaten van.


Plaats een schermplaat tussen de oven. De kookplaat is aan te. In mijn meterkast is daarvoor een aparte krachtgroep aangelegd. MoBP19qKwFVergelijkbaar jan. Geüpload door ETNA In deze how to video laat een ETNA monteur zien hoe je eenvoudig een ETNA smart.


Om maar bij de deur in huis te vallen: We hebben een fasen aansluiting, 3x 25a. Als ik die kookgroep uitzet, en dan later weer aanschakelt (eerst links en dan rechts) is het rechter deel van de inductieplaat kapot. Het hoofdstuk pannen geeft u hierover meer informatie.


Voor optimale veiligheid is de inductiekookplaat uitgerust met meerdere temperatuurbeveiligingen en een restwarmtesignalering die aangeeft welke kookzones nog heet zijn. In deze handleiding staat beschreven op welke manier u de inductiekookplaat zo optimaal . Stick the appliance identification card here. Kleben Sie hier das Gerätetypenschild ein.


Beschrijving inductiekookplaat. Bediening van de inductiekookplaat. Bij een elektronische storing wordt de display gereset. Inductie kookplaat ( pelgrim idk935ony) met (helaas) storing in de twee middelste zones, overige drie zones werken nog prima. Misschien kan een handige doe-het-zelver hem repareren of zijn er nog onderdelen te hergebruiken.


Een overzicht van Miele inductiekookplaten vind je hier. De officiële website van Miele vind je hier. Geeft uw AEG kookplaat de foutmelding L? Dit betekent dat de kinderbeveiliging is ingeschakeld.


En kan ik dus niets meer doen. En natuurlijk staat deze foutmelding niet in de handleiding. Foutmelding scherm en Inspectie. Als er zich een abnormale situatie voordoet, gaat de inductie kookplaat in een veilige modus en laat het display een van de volgende codes zien: Probleem. Pelgrim IDK464ONY Inductie kookplaat.


Temperatuur sensor storing.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts