dinsdag 12 januari 2016

Verloskundige rijnsburg

Dienstdoende verloskundige. Onze verloskundigen te Rijnsburg bieden zorg en begeleiding aan voor vrouwen die graag zwanger willen worden, dat al zijn of die net zijn bevallen. Al onze verloskundigen in Rijnsburg zijn zeer . Er zijn nog geen waarderingen geplaatst. Vind een verloskundige in Rijnsburg , bekijk de adresgegevens, lees de waarderingen van anderen en laat ook uw mening achter. Voor zorg rondom zwangerschap, baring, kraambe kinderwens en anticonceptie in de gemeente Katwijk.


Met een hecht team van vier ervaren verloskundigen zijn wij er voor jullie. Onze praktijk houden we bewust kleinschalig omdat we jullie graag leren kennen en vo. Werkgebieden: Katwijk, Rijnsburg , Valkenburg . Wij hebben zoekresultaten voor verloskundige in Rijnsburg. Op solvo vind je verloskundelocaties met specialisaties in bijvoorbeeld Bekkeninstabiliteit, Advies over borstvoeding en Miskraam. Zoek je een verloskundige in Rijnsburg ? Rijnsburg en Katwijk aan den Rijn kunnen toch gebruik blijven maken van een verloskundigen praktijk in Rijnsburg.


Omdat er geen opvolger werd gevonden voor de praktijk van Kneppers en Van Velzen die per i januari is ge sloten, dreigden de zwangere vrouwen zonder verloskundige te komen zitten. Verloskundige Burg De Bruijnstraat 3. Daniëlle de Vries in Rijnsburg. Noordwijkerweg Rijnsburg.


Cleijn Duinplein Katwijk (Zuid-Holland). Aalscholver Oud-Beijerland. Olympiaplein 101-Amsterdam. Bekijk voor welke zorg u bij deze zorgverlener terecht kunt. Deze maand is het vijftien jaar geleden dat verloskundigenpraktijk LIVA mevrouw Kneppers opvolgde in Rijnsburg.


Vanuit Voorschoten, waar zij nu ook nog werkzaam zijn, vestigde de maatschap zich in de Graaf Florislaan. Inmiddels is de praktijk alweer een aantal jaren aan de Smidstraat gehuisvest. Ik ben opgegroeid in Rijswijk maar sinds jaar woonachtig in Rijnsburg. Persoonlijke begeleiding en het luisteren naar wensen van zwangere vrouw en haar partner rondom de . Telefoonnummers, adressen, e- mail, websites, openingstijden en meer vindt u op Bedrijvenpagina.


Please type your content here… ZwangerinNL ​Al jarenlang jouw betrouwbare bron van informatie! Ik heb een dochter van bijna jaar oud en wij wonen in Rijnsburg. Het kan dus zijn dat u mij tegenkomt! Mocht u er bezwaar tegen hebben .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts