woensdag 20 januari 2016

Coolblue zanussi

De wasmachine is slechts centimeter breed en centimeter diep. Coolblue : alles voor een glimlach. Met een vulgewicht van kilo is het apparaat geschikt voor huishoudens van tot personen . Hierdoor stoot jij niet snel je hoofd en profiteer je vooral van de voordelen. De afzuigkap heeft een maximale afzuigcapaciteit van 3m³ en past in een grote gesloten keuken van minimaal m³ of in een kleine open keuken. Etensresten en vet koeken niet aan op de ovenwanden en zijn hierdoor gemakkelijk uit de ovenruimte te verwijderen.


Met zijn ruime inhoud bereid je wel gerechten tegelijk. Ook heeft de oven een grill en pizzastand om diverse . Bent u opzoek naar een nieuwe koelkast voor de laagste online prijs? Quick-Wash reinigt licht vervuilde ontbijtborden en theekoppen op graden schoon. Na het wassen zet je ze dankzij de AirDry droogtechniek direct terug in de servieskast.


De vaat is namelijk helemaal . De solomagnetron beschikt namelijk naast de verwarm- en ontdooifuncties ook over een grillfunctie. Met vermogensstanden kies je gemakkelijk de juiste stand voor. De solo magnetron heeft vermogensstanden om je gerecht mee te bereiden.


Daarnaast beschikt de magnetron ook over een ontdooifunctie voor je ingevroren nasi. Vergelijk op Koelkasten. Zoek jij een nieuwe koelkast voor de laagste online prijs?


Nog geen reviews geschreven. De productspecialist legt uit welke elektrische aansluiting je nodig hebt bij je inbouw kookplaat. Zanussi is ook troep, Italiaanse electronica, ver van weg blijven.


Doos is ongeopend en is dus nog verzegeld.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts