donderdag 28 januari 2016

Ligplaats warmond

Boerenjachthaven van der Geest is een mooie jachthaven gevestigd in Warmond. Daarnaast biedt de haven een verscheidenheid aan diensten aan waaronder ligplaatsen verhuur, passantenhaven, onderhoudsdienst, winterstalling op de wal, winterstalling in het water en klusmogelijkheden. Gelet op de ligging van de.


Jachthaven Warmond , Fort Marina, de jachthaven aan de kaag. Per direct beschikbaar voor de watersportliefhebber: een ligplaats in warmond.

Afmeting box x 35. Binnen minuten vaart u midden op de schitterende kagerplassen. Fraaie bootligplaats aan de kaag te warmond. M op foto de plaats direkt naast de overdekte stalling.


Dan heeft u een vergunning nodig. Goed gelegen op de zon en. Zandslootkade - Postwijkkade.

Voor de kernen Warmond en Voorhout kunnen geen vergunningen worden verleend omdat er geen locaties zijn aangewezen. Om de jachthaven te bereiken zet u uw auto neer op ons ruime nieuwe parkeerterrein waarna u kunt overvaren met het nostalgisch ketting pontje. Waarna uw vakantie kan beginnen! Van Leest Scheepsbouw beschikt over een hellingloods met hellingen waar alle voorkomende werkzaamheden aan. De unieke lokatie staat borg voor een rustgevende uitstraling, U kunt heerlijk genieten van een rustige vakantie.


Wanneer u ook een boot met ligplaats heeft, kunt u met uw boot, vanaf de camping, heerlijk over de Kagerplassen varen. Wij hebben een jachthaven met ligplaatsen voor boten variërend van tot m, die voor de periode van april tot november verhuurd worden. Er is geen informatie beschikbaar voor deze pagina.


Overdekte ligplaats per m² boxmaat, € 800. Leden, op januari jaar of ouder, die beschikken over een schip met een vaste lig- of staanplaats binnen een straal van km vanuit haven West in Warmond , dan wel die een lig- of staanplaats in de jachthaven van de vereniging hebben of hebben aangevraagd. Passanten kunnen terecht bij deze jachthaven. Het havenkantoor is echter gesloten op woensdag en zondag.


Wanneer u op die dagen aankomt, kunt u gewoon ligplaats nemen bij het grasvel aan de buitensteiger of bij de Kaagsociëteit. Lucia van Schie en Leo van Schie. De Hylke Tromp ligt in de Groote Sloot bij het eiland Koudehoorn in Warmond bij het gebouw van de Balgerij en scouting Tjarda. Baron van Heemstra, ligplaats Warmond , naaBumble- Bee, Clubvlag K.

Say When, verk, aan : J. Fürst, Oranjelaan 4 Amsterdam, Cluvblag K.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts