vrijdag 22 januari 2016

Zaalverhuur lisse

De zaalhuur is inclusief koffie en gebruik van kop en schotels en glaswerk. U kunt uw eigen eten en drinken meenemen, maar uiteraard kunnen wij dit ook voor . De Kleine Engel is het oergezellige en nostalgische centrum van de Bollenstreek. Het zalencentrum ademt een historische sfeer uit en is uniek . Haven Iets te vieren of evenement? Uw wens is onze opdracht. Van tot 7personen.


U kunt in overleg met de beheerder een zaal kiezen, die aansluit bij het aantal gasten dat u verwacht. Wij bieden een goede kwaliteit tegen een betaalbare prijs. U kunt bij ons voor een dagdeel een zaal huren voor tot personen.


Op zoek naar een locatie voor uw vergadering, feest, (kinder)verjaardag, cursus, voorstelling, repetitie, presentatie of andere bijeenkomst? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! U-opstelling, de vierkante opstelling of een . De vergaderzalen kunnen in de door u gewenste (vergader-)opstelling klaar worden gezet. Je vindt hier het regionale aa.


Blijft u ook lunchen of dineren dan betaalt u géén zaalhuur ! U kunt online reserveren, heeft u nog vragen neem dan contact op. Zaaltje in de speeltuin. Zij geven opleidingen en optredens in Floralis.


Prijsoverzicht zaalverhuur. Vergaderen en culinair genieten mag best samengaan. Het Oude Dykhuys beschikt over een uitstekend geoutilleerde zaal voor vergaderingen, presentaties of boardmeetings van tot personen. Zaken als een presentatiescherm en beamer zijn standaard aanwezig. Het kleine zaaltje bij de speeltuin is zowel overdag als 's avonds te huur voor diverse activiteiten met een maximum van ca personen.


Naast een zaalverhuur vind je ook cafe, markthandel, verhuur. Hiervoor worden geen extra kosten in . In Floralis is naast het theater- en filmaanbod ook een divers aantal culturele groepen gevestigd. Landgoed Kasteel Keukenhof. Brochure Vrijblijvende offerte. Lisse (regio Noordwijk).


Naast de onderstaande zaalhuur kunt u desgewenst aanvullend een vergaderarrangement boeken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts