maandag 18 januari 2016

Vrieskist of vrieskast

Morgen ga ik kijken voor een nieuwe vriezer. Momenteel heb ik de oude vriezer van mijn moeder van minimaal jaar ou deze begint steeds meer condensvorming aan de buitenkant te krijgen (moet hem om de zoveel dagen afdrogen) en de ijsvorming aan de binnenkant is steeds sneller weer terug . Er zijn verschillende modellen vriezers. De keuze tussen een vrieskast , vrieskist , tafelmodel vriezer en een mini vriezer hangt af van je huishouden en persoonlijke voorkeuren. Hieronder worden de verschillen tussen de vier typen uitgelegd.


Toen ik opgroeide hadden mijn ouders altijd een grote diepvrieskist.

Toen we naar het platteland verhuisden was de diepvrieskist aan vervanging toe. Eigenlijk wilde ik het liefst een diepvrieskást. Want dat leek me veel prettiger in het gebruik. Wanneer je veel producten wilt invriezen is een vrieskist iets voor jou. Een vrieskist heeft meestal een grotere invriescapaciteit dan een vrieskast.


Een diepvrieskist neemt twee keer zoveel ruimte in beslag, met een hendel aan de bovenkant of een schuif kun je de vriezer openen. Heb je extra vriesruimte nodig en je wilt . De keuze tussen een diepvrieskast , diepvrieskist , tafelmodel of een mini diepvriezer hangt af van je huishouden en persoonlijke voorkeuren.

Diepvrieskast Een diepvrieskast is een diepvriezer met een links- . Het apparaat is volledig ontworpen om zo goed mogelijk te vriezen en bovendien heb je vaak veel meer ruimte dan bij een koelvriescombinatie. Bekijk koelvriescombinaties . Tip: bij vriezers met No frost technologie ontstaat geen rijpvorming en ijsafzetting. Het grote voordeel is dat je de vriezer niet handmatig hoeft te ontdooien. Vergelijk vriezers , o. Bestel direct voor de laagste prijs.


Als eerste moet je een keuze maken uit een vrieskast of vrieskist. Hoe moet je deze nu vergelijken? Wat zijn de voordelen en nadelen van die type vriezers ? Rechten heb je niet, de inhoud is hetzelfde. Er is een wezenlijk verschil tussen een vrieskist en een vrieskast. Voortaan heb je méér ruimte om jouw levensmiddelen in te vriezen.


Met een vrieskast of vrieskist van Bosch. Vriezers zijn er in allerlei soorten en maten. L 160cm B 60cm H 80cm in goede staat boven op deksel wat blutsen in.


Vrieskasten , -kisten of inbouwvriezers.

Een vriezer is samen met je koelkast de grootste energiegebruiers in je huishouden. Beide apparaten staan immers uur per dag aan. De fabrikanten van vrieskisten hebben de afgelopen jaren, mede onder druk van Europese wet- en regelgeving, veel gedaan om de vriezers energiezuiniger te maken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts