maandag 16 oktober 2017

Aardbei smoothie gezond

Aardbeien zijn gezond , smaakvol en bevatten weinig calorieën. Ze zijn het ideale ingrediënt voor een gezonde en lekkere smoothie. In dit artikel leer je hoe je de perfecte aardbeiensmoothie maakt met behulp van een handige tabel. Daarnaast krijg je heerlijke aardbeien smoothie recepten. Smoothies hebben zoveel voordelen: ze zijn lekker, fris, gezond en je kan ze op allerlei manieren maken, met alle soorten fruit.


Als jij een aardbeien liefhebber bent, kom je met deze lekkere aardbei smoothie recepten al een eind op weg!

Als je aarbei en banaan hoort, denk je meteen aan de perfecte, klassieke combinatie van deze twee fruitsoorten bij elkaar. Smoothies zijn niet alleen lekker en gezond , ze zijn ook nog eens snel klaar. Ze zijn ideaal tijdens het ontbijt, lunch of avondeten en bevatten. Maak de aardbeien schoon. Bewaar kleine voor garnering.


Pers de sinaasappel uit. Pureer de aardbeien met de yoghurt en het sinaasappelsap in de keukenmachine of met een blender tot een smeuïge massa. Verdeel de smoothie over hoge glazen en steek de achtergehouden aardbeien op de rand.

De kleur is oranje-roo maar het is toch echt een groene smoothie. Klein, roo populair, zomerfruit… Je weet nu vast wel waar ik het over heb. We all love strawberries!


Hoe gezond is een aardbeien smoothie ? Weet jij wat er in deze kleine rode vruchten zit? Eventueel kunt u ook diepvriesaardbeien gebruiken. Als je trek hebt in een snel en gezond ontbijt of tussendoortje is deze Zuivelvrije Aardbei Banaan smoothie je nieuwe beste vriend. Dat het daarnaast ook nog . En als het zomer is, verlangen de meeste mensen naar verkoelende ijsjes en drankjes. Natuurlijk maak ik dit lekker zelf.


Want: gezond , geen toegevoegde suikers, transvet of andere ingrediënten die ik niet uit kan spreken. Ik heb voor een aardbeien smoothie gekozen, omdat mijn moestuin. Verdeel dit over hoge glazen en steek de achtergehouden aardbeien op de rand. Denk dan eerst aan water, thee zonder suiker en eventueel light frisdrank. Vruchtensappen of smoothies klinken gezond maar er zitten veel suiker en calorieën in, drink deze met mate in een kleine hoeveelheid.


Hoe kan je dit nu beter doen dan met deze frisse aardbei munt smoothie ! Het jaar gezond beginnen?

Je hebt maar vier ingrediënten nodig: aardbeien , kiwi, water en ijsblokjes. Snel zelf een lekker smoothie met banaan maken met dit makkelijk aardbei banaan smoothie recept: mager met yoghurt, bijna roomijs met slagroom of gezond met notenmelk. Deze smoothie is heerlijk fris. Op zoek naar een lekker, gezond , voedzaam en zuivelvrij smoothie ? Geniet dan van dit lekker, snel en makkelijk aardbeien smoothie. Boerenkool-peer-banaan- aardbeien smoothie.


Ingrediënten voor personen: komkommer, geschild in stukken tomaten, zaadjes verwijderd 125. Een bekende (en favoriete) versie is de aardbei met banaansmoothie. Probeer dit eens als je aardbei m. Gezond en verkoelend drankje met aardbeien , kokos en munt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts