dinsdag 17 oktober 2017

Amerikaanse hamburger recept

Bak het spek uit in een pan en laat uitlekken op een papiertje. Doe het gehakt in een kom en meng het ei er door en genoeg paneermeel om er stevige burgers mee te vormen. Verdeel het gehakt in vieren en maak er mooie burgers van.


Maak er vervolgens grote hamburgers van. StapBak de hamburgers tot ze bruin en gaar zijn en verdeel de .

Zelfgemaakte hamburgers zijn het lekkerst! Een simpele hamburger , zo gepiept! Bacon, cheddarkaas, rode ui en augurkjes. Jamie Oliver: hamburger. Amerikaanse burger met Cheddar en bacon.


Het lekkerste foodblog van Nederland met makkelijke en gezonde recepten. Leg de hamburger met de gesmolten cheddarkaas erop. Ondanks de enorme hoogte van de.

Een lekker amerikaans recept. Het hoofdgerecht bevat de volgende ingrediënten : vlees, rundergehakt, boter (zacht geroerd) en hamburger (broodjes). De voetbalcompetitie is weer begonnen en net als veel ouders sta ik iedere zondag langs de lijn om mijn zoon en zijn team aan te moedigen. Snijd het vlees in stukjes . Na afloop zijn de heren naast uitgedroog ook uitgehongerd en dan gaat een broodje er wel in , liefst met een hamburger erop. Helaas word ik meestal niet zo blij . Leg ze even onder de grill (snijkanten boven).


Bestrijk de onderste helft van de broodjes met mosterd en beleg met een blaadje sla. Doe er wat mayonaise op en een hamburger. Werk af met ketchup, tomaat en de uiringen. Zet het hoedje erop en serveer.


Hoe vond je het recept ? Heerlijk met gesmolten cheddar en een flinke dot zelfgemaakte bbq saus. Serveer de hamburger op een lekker sesambroodje met knapperige coleslaw! Wil je de perfecte hamburger op de barbecue hebben?


Je moet zeker genoeg gehakt kopen, één Hamburger is ongeveer 1gram, 1voor een stevige.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts