woensdag 11 oktober 2017

Profiel projectassistent

Vanzelfsprekend beschik je over een vakgerichte opleiding en ruime werkervaring. Je bent ambitieus en je schrikt er niet voor terug om nieuwe uitdagingen aan te gaan. Wat houdt die rol precies in en welke competenties zijn handig om te hebben als je projectassistent bent of wilt zijn? Competenties zijn te lezen als een combinatie van kennis, vaardigheden en gedrag. Je ondersteunt de manager bij de inrichting van de projectorganisatie en stuurt de administratieve processen aan.


Je verzorgt en beheert de projectplanning, signaleert knelpunten en adviseert over oplossingen. Je bereidt vergaderingen voor, notuleert en bewaakt de afspraken. Voor onze opdrachtgever, een adviesbureau in de railinfra, zijn wij op zoek naar een fulltime project assistent. In deze functie ondersteun je projectleiders bij de realisatie van veel kleine projecten om ervoor te zorgen dat alles vlekkeloos verloopt!


Je zult in de rol van projectassistente werkzaam zijn en daarbij de verantwoodelijkheid pakken van veel verschillende taken. Herken jij je in bovenstaand profiel en ben. Bestaat er een profiel van een projectassistent en wat doet zo iemand? Er is geen standaard voorbeeld en dat is eigenlijk heel logisch.


Elk project is uniek en heeft eigen randvoorwaarden en karakteristieken. Bovendien kun je als secretaresse of management assistente op verschillende manieren en . Jouw profiel (Sales Assistant). Wij zoeken voor deze rol op dit moment Sales Assistants. Toon alle vacatures voor Ausnutria Hyproca - Vacatures in Zwolle . PDM biedt je alle ruimte om jouw talent verder uit te bouwen.


Uitdagende projecten over de hele breedte van je vakgebied dragen bij aan je groei. Zo kun je echt het verschil gaan maken. Bureau Tentoonstellingen is op zoek naar een enthousiaste en ervaren projectassistent die organisatorische en administratieve ondersteuning biedt bij. Als projectassistent ben je de rechterhand van de registrars.


Je bent verantwoordelijk voor administratieve en organisatorische ondersteuning. De taken zijn afwisselend van aar omvang en intensiteit. Je werkt voor de drie registrars die zich bezig houden met de inkomende bruiklenen voor tentoonstellingen. Is je interesse gewekt en herken je jezelf in bovenstaand profiel ? Gelieve een CV en beknopte motivatie toe te voegen waarom juist deze rol je interesse heeft. Voor meer informatie over deze vacature . Verdere ondersteuning van de project managers.


Je hebt een afgeronde MBO opleiding bij voorkeur op administratief of commercieel gebied. Je hebt enige jaren werkervaring in het bedrijfsleven of zakelijke dienstverlening en. Kandidaten die niet voldoen aan het profiel worden niet meegenomen in de sollicitatieprocedure.


Managementassistent Managementassistent. Projectassistent Projectassistent. Secretaresse Secretaresse. De werkgever stelt dat deze taken niet aan de werkneemster zijn opgedragen .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts