donderdag 26 oktober 2017

Peutergym ypenburg

Bij Ouder Peuter Gym doen peuters samen met hun ouders allerlei bewegingsspelletjes en oefeningen met het doel hun motorische en geestelijke ontwikkeling te stimuleren. Tijdens deze gezellige en leerzame activiteit ontdekken kinderen wat ze met hun lichaam kunnen doen. Lekker bewegen en plezier hebben met je kind!


Eind oktober starten de lessen weer. Piet Vink, Plesmanlaan 217a. Uw peuter kan meedoen aan peutergym , gegeven door onze eigen vakkracht gymnastiek, waarbij taal en gym met elkaar wordt verbonden. Bruna Ypenburg Bruna Ypenburg beheert tijdens Peuter Time een stand met prentenboeken! De lessen ouder- peutergym op Ypenburg worden weer op drie locaties gegeven.


Peutergym door Sport Kids bij LEUK Luchtkasteel! Marilène en Anna mochten vandaag van lessen verzorgen bij de Tigers mini. Dino Tigers mini is een beweegaanbod voor kinderen van tot jaar. Welkom op de site van DEO turn- en gymvereniging. Met ruim 2leden en ongeveer vrijwilligers is Deogym een kleine hechte vereniging.


Het doel van de vereniging is om kinderen en jongeren te laten gymmen en turnen. Dat begint bij de jongsten met kleutergym en gaat door tot een recreatiegroep voor kinderen. Over ouder- en kindgym, peutergym en kleutergym.


Ga je mee, ga je mee, naar de peutergym ” galmt vrolijk door de speakers. De leidster zorgt ervoor dat er voldoende begeleiding is bij de toestellen. Naast toestellen worden er ook liedjes en dansjes gedaan en gegymd met hanteermateriaal. Een peutergymles duurt doorgaans minuten.


Bekijk op onze site de diverse mogelijkheden die wij bieden en misschien mogen wij u binnenkort als nieuw lid verwelkomen. De eerste lessen zijn altijd . We zijn een moderne balletschool waar het dansplezier voorop staat. Jong, ou groot of klein? Het wisselen van groep kan alleen in overleg met de docent van de activiteit. U kunt losse lessen afnemen, de kosten hiervoor zijn € per les.


Wilt u weten op welke dagen u een proefles kunt meedraaien? Voor iedereen is er plek! André Castens Sportzaal, Renswoudelaan in Den Haag.


Mededelingen en ingekomen stukken 4. Waarom zou dat niet ook voor sportactiviteiten gelden? Kangaroo Klup, Lynx Korfbal, Sporthal Leidschenveen. Van oorsprong was DOK-Delft uitsluitend een vereniging voor jongens en heren.


Het begon allemaal in een gymzaal in het centrum van de binnenstad Delft.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts