woensdag 25 oktober 2017

Pedicure leiden stevenshof

Een overzicht van pedicure (s) of voetverzorger(s) in Leiden , Zuid-Holland. Ga naar de pedicure om uw nagels en voeten te laten verzorgen. Na de voetbehandeling voelen uw voeten weer heerlijk aan. Hier vindt u pedicures in de buurt.


Voor mij is een pedicurebezoek pas af als de klant met verzorgde én nette voeten de deur uitgaat. Je bent dan ook van harte welkom in mijn pedicure salon Total Footcare in Leiden. Voeten spelen helaas nog steeds een ondergeschikte rol als het op verzorging en aandacht aankomt. Ze zitten in de winter dagenlang. Pedicure Leiden is een goede keus als u op zoek bent naar een ervaren pedicure in leiden ? Ik ben inmiddels al meer dan jaar pedicure U kunt terecht voor verwijderen van eelt likdoorn ingroeinagels kalknagels enz Behandeling € 250.


De vestiging in Leiderdorp wordt nog steeds met liefde en plezier gerund door Fatemeh en de vestiging in Leiden door Noushin. De salons zijn voornamelijk gericht op pedicurebehandelingen , maar ook voor . De meest volledige site met ruim 66. Taxi- Leiden - Stevenshof.


Mary Zeldenrustweg Leiden. We zorgen dat u veilig, snel en fijn bij uw bestemming . Top Toe Nails in Leiden. Ook kun je bij ons terecht voor visagie en het laten zetten van hairextensions.


Eigenaresse Diana biedt in haar gezellige salon in Stevenshof in Leiden diverse gezichtsbehandelingen, harsbehandelingen, massages, wimper extensions en pedicure behandelingen aan. Ben je nog op zoek naar leuke accessoires om je outfit mee te complementeren? Salon Sereen is gevestigd aan de Richard Wagnerlaan in Voorschoten. U kunt bij ons terecht voor Pedicure en Schoonheidsbehandelingen.


ViP treatments is een pedicurebedrijf aan de Corantijnstraat in Leiden -Noord. Veronica Prevo is de vrouw achter dit bedrijf. Ze geniet enorm van de hartelijkheid en warmte van de wijk en wil er absoluut niet meer weg.


Schoonheidssalon, nagelstudio, anti cellulite behandeling, kapper en een erkend leerbedrijf in leiden met een professionele aanpak, wij bieden u gezichtsbehandeling, anti cellulite behandeling,waxing, gelnagels, pedicure en manicure , kapper. Zij begeleidde, adviseerde en behandelde in haar praktijk al veel mensen zoals sporters, ouderen, jongeren en kinderen bij hun voet- en houdingsproblemen. Zij werkt in haar praktijk samen met een . Welkom bij SCAL Medische Diagnostiek.


Ruim jaar verrichten wij medisch diagnostisch onderzoek op verzoek van huisartsen en andere verwijzers in de regio Leiden. Als patiënt kunt u voor verschillende onderzoeken dichtbij uw huis terecht. De diagnoses worden snel geleverd en zijn van hoge kwaliteit. Een plek met diverse hulpverleners onder dak: huisarts, apotheek, fysiotherapeut, psycholoog, logopedist, diëtist, houdingstherapeut, consultatiebureau. Ook voor de diabetische voet.


Gediplomeerd pedicure in Leiden biedt professionele voetverzorging. Lid van Provoet en ingeschreven bij het KRP. Moovit helpt je de beste route naar Total Stevenshof te vinden met behulp van het openbaar vervoer en geeft je stap-per-stap instructies met actuele uurroosters voor Bus, Trein, Sneltram in Leiden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts