donderdag 26 oktober 2017

Licht beschadigde koelkasten

De Smeg FAB32RBNkoelvriescombinatie valt op door zijn retro design en is leverbaar in veel kleuren. Deze koelkast geeft je … meer. Vergelijk Zet op verlanglijst.


Waar komen deze TWEEDE KEUZE toestellen vandaan? Ook in onze winkels kan u lichtbeschadigde toestellen aankopen.

Breng hiervoor een bezoekje aan de Vanden Borre winkel in uw buurt! Smeg koel en vries combinatie in goede staat, enkel rubber licht beschadigd. Voeg toe aan vergelijking.


Bosch HSG636XSFull Steam oven inox A - Licht beschadigd. De door jou gezochte advertentie is helaas niet meer beschikbaar. Wellicht kunnen onderstaande advertenties je verder helpen. B-keus koelkasten reeds v.

Kv5lichte schade vandaar b-keus meerdere modellen op voorraad de inventum vrijstaande koelkast kv5met vriesgedeelte heeft een totale netto inhoud van 113. Je kunt jouw boodschappen gekoe. Electromax - huishoudelektro en toestellen aan outlet prijzen. Aangeboden: koelkast met diepvriesvak merk : FRIGIDAIR,met garantie,meerdere verkrijgbaar, € 75.


Uw specialist in grote fornuizen van alle grote merken! Dé speciaalzaak in Amerikaanse koelkasten , al bijna jaar! In onze showroom staan ± koelkasten zodat u uit een ruim aanbod kunt kiezen. U vindt ook in onze toonzaal een assortiment inbouwtoestellen en gasfornuizen van de merken : Boretti, Falcon, AGA, . KIL18V20FF-Bosch - Licht beschadigd.


Integreerbare koelkast met glijbevestigingstechniek. Let op lichte beschadiging aan de voorzijde van de koelkast. Koopjeskrant zoekertjes in de rubriek huis tuin, huishoudtoestellen, keuken - groot electro, koelkasten.


Ontdek hier het volledige aanbod aan tweedehands artikelen of plaats zelf een zoekertje! Wij kopen het van hen en verkopen het met groot voordeel aan u. We hebben de producten gefilterd licht beschadigd of op verpakkingsschade maar wij hebben ook een groot assortiment goedkoop witgoed .

Haier WS49GDB Wijnkoelkast flessen - Zwart. Normale prijs: € 5900. Grote voorraad koelkasten ! Minimale prijs, maximale service! Bestel online of koop in één van onze winkels! Het grote voordeel echter van het online aanbieden van al onze schadeproducten en laatste modellen, uit al onze winkels , is het nationale bereik.


Geef meer info hieronder. Ja, hou mij op de hoogte van de . We hopen dat je genieten houden hier. Bezoek de winkel van Electro Merelbeke op tweedehands. Wij verkopen voornamelijk tweedehands wasmachines en droogkasten maar hebben ook een klein aanbod aan nieuwe, licht beschadigde toestellen, en nieuwe koelkasten en diepvriezers. Onze tweedehands toestellen zijn altijd herstel gecontroleer . Ondanks de verpakkingsschade word er gewoon door de fabrikant garantie gegeven het product is immers beschadigd en niet defect.


Het over grote deel van de producten hebben een lichte kras, een deukje of alleen schade opgelopen aan de verpakking. Tevens bieden wij ook zogenaamde over stock producten aan, . Bij Retourplaza bieden we nieuwe koelkasten aan tegen tweedehands prijzen. Bekijk hier het wisselend assortiment aan koelkasten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts