maandag 23 oktober 2017

Wijnkoeler tasje

Vele aanbiedingen bij bol. Wijnkoelers koop je eenvoudig online bij bol. Transparante PVC koeltas voor fles (excl.). Leg de koeltas in de dievries voor gebruik.


Ideale verpakking voor witte wijn of rose.

Wijn niet inbegrepen, maar uiteraard kunnen wij deze wijnkoeler voor u vullen met een fles witte wijn, rose of prosecco. De Ice bag is de nieuwe generatie wijnkoeler. Een transparante en stevige smalle tas , afkomstig uit Frankrijk, uit de Champagnestreek.


Wanneer je een feestje hebt is het erg leuk om een karaf met drinken op tafel te zetten. Laat een wijn decanteren of doe er water met citroen in. Ontdek de nieuwste wijnkoelers producten op Storesquare.


Ruim aanbod en scherpe prijzen. Wanneer u doorgaat met navigeren op deze website, accepteert u het gebruik van cookies, om u te kunnen voorzien van relevante inhoud en diensten op het gebied van uw interesses.

Meer details over hoe u de parameters van deze website kunt beheren. De collectie bestaat uit onder andere buideltassen, schoudertassen, koeienhuidtassen, postmanbag tassen en leren tassen. De tassen van LEERZO worden gemaakt met verschillende soorten leer en koeienhui verkrijgbaar in diverse kleuren en prints.


Elke tas is weer uniek qua kleur en tekening. Dat maakt dat elke tas. Voor de zwoele zomeravonden ! De super coole Ice Bag is gemaakt van PVC en dus waterdicht, handig om je favoriete. Stijlvolle hoes voor wijnkoelers om uw wijn gekoeld op de juiste temperatuur te houden. Verbeter uw wijn door de juiste omstandigheden te creëren in een wijnkoelkast.


Stoer, leuk en vooral praktisch voor op de boot, aan het strand of gewoon thuis! Glazen wijnkoeler met zilveren metalen deksel. Er kunnen flessen wijn in. Filters Alle filters verwijderen. Toon alle filters Toon minder filters.


Goedkope bedrukte ijsemmers en wijnkoelers , een elegant cadeau! Verkrijgbaar in kunststof en RVS.

Laagste prijs en online proef. Gespecialiseerd op het gebied van relatiegeschenken zoals promotiepennen, gepersonaliseerde USB-stiks, sleutelhangers,. Sobelpu biedt u ook beach-flags , roll-up, spandoek,. Toevoegen aan Verlanglijstje.


Handige wijnkoeler van het merk Vinocente. De gekoelde pocket van deze draagbare koeltas houdt je wijn heerlijk koel en droog en heeft geen extra water nodig. Aanbiedingsprijs: € 00. Combineren van verschillende tasjes is mogelijk.


Regenponcho met verstelbare manchetten in tasje. Poncho met capuchon en drukknopen om de manchetten breder of smaller te maken. Decoratie is alleen mogelijk op het bijpassende, hersluitbare tasje met transparant voorpaneel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts