donderdag 12 oktober 2017

Mechanische aansteker

Wij hebben daarvoor een mechanische aansteker - die hoeft niet bijgevuld te worden. Is dat geen betere optie dan een gasaansteker? Je kunt er natuurlijk geen kaarsen mee aansteken want het werkt met een vonkje, dus het is echt alleen voor het fornuis. BeantwoordenVerwijderen. De elektrische ontsteking van deze aansteker maakt gebruik van het piëzo- elektrisch effect.


FGB0Groen of Oranje, werkt op batterijen. De mechanische klikker in de gasaansteker activeert dit piëzo -elektrisch effect. De zelfontbrandingstemperatuur van het aanstekergas is 2graden Celsius, het gas uit de aansteker is butaangas. Mechanische aansteker voor branders inclusief vuursteentjes.


Vuursteentjes voor aansteker (stuks). Aansteker voor branders. Bruikbaar voor alle gasfornuizen. Artikelnummer, Omschrijving, Prijs, Voorraad. Gas aansteker met mechanische muziekdoos.


De door jou gezochte advertentie is helaas niet meer beschikbaar. Wellicht kunnen onderstaande advertenties je verder helpen. Deze begint te spelen bij gebruik van de aansteker.


Aan de voorzijde reclamebedrukking van Pepsi Cola. Shop for mechanische aansteker on Etsy, the place to express your creativity through the buying and selling of handmade and vintage goods. Movement: Swiss, mechanische , juwelen. Originele doos opgenomen. De voorwaarde van de NOS (nieuwe oude voorraad), slechts tonen wat licht, haar dunne krassen op de achterkant waarschijnlijk van showcase Expositie.


Toevoegen aan wenslijst loading. Hiernaast ziet u een overzicht van de goederencodes die gebruikt worden in dit hoofdstuk. Dit product staat reeds . Katharina reikte in haar broekzak en wierp Vanessa een mechanische BIC toe. Haastig nam Vanessa de aansteker en ontdeed het met poetsen van het zand.


Metalen aansteker met speelwerk. Ze glimlachte, maar het had niets te betekenen, het was een mechanische beweging die ze maakte, omdat ze die van haar man had geleerd. Ze stak ze aan met een aansteker , een wegwerpaansteker.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts