maandag 16 oktober 2017

Zanussi zrt23100wa koel vriescombinatie

Op werkdagen voor 22:uur bestel volgende dag in huis! Prijsinformatie van de shop. Deze dubbeldeurs koelkast is voorzien van plateaus, vriesvakken en groentelade, waardoor je je boodschappen makkelij. Ondanks deze bescheiden afmetingen heeft hij wel een koelruimte en een vriesvak waar je behoorlijk wat in kwijt kan.


Het vriesvak is opgesplitst in delen door middel van een uitneembaar rooster. Tevens beschikt de koelvriescombinatie over een automatisch otndooisysteem voor het koelvak en een handmatige voor het vriesvak.

Aanbevolen benodigde hoogte. Gemeten bruikbaar volume koeldeel. En doordat u meer kwijt kunt, hoeft u minder vaak boodschappen te doen. De koelkast is bovendien makkelijk te bedienen en eenvoudig schoon te maken. Dat komt mede door de bijzonder praktische en flexibele inrichting.


Dat is fijn bij het inruimen, maar ook bij het schoonmaken. Heerlijk flexibel in te . Soort Koelvriescombinatie (vriezer boven).

Een koele koelkast voor een betaalbare prijs die precies doet wat hij moet doen. Namelijk koelen en vriezen, precies wat. Minder vaak boodschappen doen, meer plezier in het leven. Aangezien er meer in zowel het koelkast - als . Inbouwafmetingen ( HxBxD) in mm n. Jaarlijks energieverbruik (kWh) 237.


Kastontwerp: Vrijstaand. Totale nettocapaciteit: 2l. Deurscharnieren: Rechts. Klimaatklasse: SN-ST, Geluidsniveau: dB.


Nettocapaciteit koelkast: 1l, Koelkast binnenverlichting, Aantal planken koelkast: 3. Lees reviews Schrijf een review. Vandaag kopen met levering binnen één dag, dagen per week beschikbaar. Binnen werkdagen leverbaar indien voorradig bij leverancier. Installatie: vrijstaand.


Aansluitwaarde (W): 110. Lengte aansluitsnoer (m): 2. Netto inhoud vriesruimte (liter): 44.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts