vrijdag 20 oktober 2017

Nachos oven gehakt

Als je de nachos als avondeten eet, zou ik er zelf nog wat rijst bij serveren. Strooi er naar smaak kruiden bij. Hak de tomaten in stukjes en voeg de helft toe aan het gehakt. Blus af met wat chilisaus.


Beleg met de rest van de nachos en de kaas. Ovenschaal , bedek met plakjes cheddar, doe daarover heen het gehakt mengsel en daar overheen de geraspte kaas.

Makkelijk en snel klaar, zonder pakjes en zakjes. Heerlijk met gehakt en gesmolten kaas uit de oven. Wat zullen we eens eten vanavond? Nachos met gehakt uit de oven.


Iedere dag in de Volkskrant een verrassend recept. Deze Mexicaanse tortillaschotel zit afgeladen vol met verrukkelijke laagjes tortillachips, pittig gekruid gehakt en kaas: oftewel loaded nachos ! Bestrooi de nachos uit de oven met de overige lente-ui en serveer met de salsa en eventueel nog wat zure room, of crème fraîche. Loaded nachos - Mexicaanse .

Mexicaanse schotel uit de oven met tortillachips, chilibonen, mais en rundergehakt. Verwarm de oven voor op 2graden. Rul het gehakt in de koekenpan met de ui gaar. Breng op smaak met wat peper en zout.


Voeg dan de paprika en de tomaat toe en bak dit nog heel even mee. Bekleed de ovenschaal met laag nacho chips. Besmeer de nacho chips met . Schep het gehaktmengsel hierover heen. Kruid met peper en zout. In een Mexicaans gerecht kunnen de Mexicaanse kruiden natuurlijk niet ontbreken.


Gewoon te koop bij AH, dus dat zou geen probleem moeten geven. Maar, dat liep net even anders. Borrelhapje voor personen.


Bak het gehakt heel fijn in de margarine . Vanaf de Smulweb redactie vloggen Loesje en Sabine elke ochtend live om 10. Snijd de ui fijn en bak dit even aan in een koekenpan. Verdeel de nachochips over de bodem van een ovenschaal en bedek de rand met rechtopstaande chips (zodat je een bak met tortillachips hebt).

Bedek de hele nacho schaal met plakjes cheddar. Rasp er vervolgens een flinke laag kaas . Verdeel ongeveer de helft van de nachos in een ovenschaal en verdeel een hele pot dipsaus erover heen. Snijdt bosuitjes en een halve rode paprika in stukjes.


Het kleine blikje mais laat je even uitlekken. In een koekenpan of wok rul je het gehakt gaar en .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts