dinsdag 10 oktober 2017

Zaalverhuur bollenstreek

Het Wapen van Noordwijkerhout ligt perfect gelegen in het centrum van de bollenstreek. Onze zaal is zeer geschikt voor vergaderingen, teambuilding, maar ook . Wij bieden u: Een gezelliLees meer. De Nachtegaal, gelegen midden in de beroemde Bollenstreek met stran zee, . U kunt bij ons voor een dagdeel een zaal huren voor tot personen.


De zaalhuur is inclusief koffie en gebruik van kop en schotels en glaswerk. Naast ons speciaal biercafé beschikken wij over verschillende zalen dit te gebruiken zijn als locatie voor het vieren van uw verjaardag of feest. Villa Flora biedt volop mogelijkheden voor uw vergaderingen, feestavonden en recepties. Wij hebben de mogelijkheden voor zowel . Flora’s Karaoke Feest wo mei Ondernemersborrel Hotel Villa Flora, Hillegom. Zaaltje in de speeltuin.


De Kleine Engel is het oergezellige en nostalgische centrum van de Bollenstreek. In de zaal zelf is een professionele, mobiele DJ set beschikbaar. De centrale ligging in Hillegom, midden in de Bollenstreek en het hart van de Randstad en dichtbij luchthaven Schiphol, maken Het Alternatief tevens de ideale . Haven Iets te vieren of evenement? Uw wens is onze opdracht.


In het hart van de Bollenstreek , Lisse, Zuid Holland. Van tot 7personen. Oefenstudio Oefenruimte of opnamestudio nodig? Voorbereiden voor een optreden?


Nieuwe band gestart of nieuwe nummers instuderen? Door de uitgebreide openingstijden, gastvrije bediening en bourgondische keuken bent u hier op het juiste adres voor een . Wis: Partylocatie of zaalverhuur. Copyright VVV Bollenstreek. Weerestein, tot personen met of zonder catering.


Zowel de Dorpskerk als de Julianakerk kunnen worden verhuurd ten behoeve van niet kerkelijke activiteiten zoals concerten e. Wellicht betrek je de mooie stad Leiden bij het organiseren . Feestlocaties zijn er in alle soorten en maten. Coördinator zaalverhuur gezocht. Ieder jaar verlaat een op de vijf kinderen in Nederland de basisschool met een taalachterstand. De VoorleesExpress helpt mee dit cijfer terug te dringen door thuis voor te lezen bij kinderen tussen de . Vergaderen en culinair genieten mag best samengaan.


Het Oude Dykhuys beschikt over een uitstekend geoutilleerde zaal voor vergaderingen, . Of u nu een bedrijfsfeest, themafeest of jubileumfeest organiseert, hier vindt u de perfecte feestlocatie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts