vrijdag 20 oktober 2017

Afvoerslang aeg wasmachine vervangen

Een video uitleg door PartsNL: Hoe vervang ik de slang kuip pomp van mijn wasmachine ? Dit onderdeel vervangt een ouder onderdeel dat niet meer leverbaar is (1). Interne afvoerslang wasmachine. Twee jaar,net UIT garantie. Afvoerslang zat een knik in. Door velen verteld dat we de slang zelf konden afsnijden en koppelen aan een nieuwe.


Om deze reden is de oude slang ad achterkant dus afgesneden. Hoi, In de afvoerslang van de wasmachine zat een gaatje. Ik heb met moeite de slang eraf gekregen en een nieuwe gehaald bij Praxis. De oude slang zat gewoon om het aansluitpiefje en leek te zijn vastgelijmd of vastgesmolten.


Blijkt geen van deze het geval te zijn, dan is de afvoerpomp meer dan waarschijnlijk gewoon defect en moet deze vervangen worden. Miele afvoerslang 5m . De afvoerslang zit aan de onderkant achterin de vaatwasser. Maak de klem los en trek de afvoerslang los. Haal de klem van de slang af.


Gebruik een schroevendraaier om de slangdoorvoer in het achterpaneel los te maken en trek de afvoerslang uit de machine. Een wasmachine bestaat uit veel verschillende onderdelen en gelukkig zijn veel van deze onderdelen zelf te vervangen. Afdichting -voor toevoerslang.


Bestel direct jouw Slang Siemens Wasmachine onderdelen en accessoires. Alle Siemens Wasmachine onderdelen en mits op voorraa morgen in huis. Als nu voorkomt dat uw wasmachine het water niet wegpompt, zijn er verschillende situaties mogelijk. Het vervangen van de pomp is in dit geval gewenst. Controleer ook of de afvoerslang van de wasmachine niet te ver in de afvoer zit, en dat de afvoer waarop de slang uitkomt, hoger gepositioneerd is dan de . De aansluiting van de waterafvoer zit bij AEG en Zanussi aan de achterkant van de wasdroger, in de rechterbovenhoek.


Verwijder als eerste de slangklem en haal de slang los van de aansluiting aan de bovenkant. Met een koppelstuk sluit je de nieuwe . Vele aanbiedingen bij bol. Aqua Control- slang vaatwasser. De slang is lek of een rubberen ring is beschadigd.


Het waterinlaatventiel kan ook defect zijn. Lekt de machine alleen tijdens het pompen en centrifugeren? Dan is de afvoerslang of de kuip beschadigd. Een defecte kuip repareren of vervangen is een kostbare zaak. Dan kun je beter een nieuwe wasmachine aanschaffen.


Onderdelen - Wasmachine onderdelen. Als er een lek zit in deze slang , dan moet deze worden vervangen om te voorkomen dat er vuil water op uw vloer zou lekken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts