woensdag 11 oktober 2017

Wastafel onderkast

Bij Praxis vind je in het assortiment diverse wastafelonderkasten. Wastafelonderkast in bruin-wit. De ruime badkamer wastafelkast bied een ruimte voor uw handdoeken, schoonmaakproducten en andere accessoires van bad.


Het kabinet past onder elke gemeenschappelijke gootsteen snel en eenvoudig instellen in uw badkamer. Past onder elke zinken en bedekt de Siffon buis .

HELD MÖBEL wastafelonderkast Portofino -. Vind bij IKEA een ruim assortiment wastafelkasten tegen prima prijzen. Kies uit tal van ontwerpen en stijlen, voor enkele én dubbele wastafels. Door een wastafelonderkast staan al je spullen netjes uit het zicht. Plaats dan een wastafelonderkast.


Sanidirect heeft een breed assortiment. Sommige onderkasten zijn bijvoorbeeld open, half gesloten of gesloten door middel van lades en . Ontdek ons ruim aanbod wastafelonderkasten.

Krijg de laagste prijzen. Vergelijk materiaal, merk en kleur. Een wastafelonderkast , ook wel wastafelkast of onderbouwkast genoem is de kast die u onder uw wastafel plaatst. Bestel eenvoudig bij alle webshops.


Met een geschikt wastafelmeubel kunt u de ruimte in uw badkamer beter benutten. De grootte van uw badkamer maakt niet uit. In ons assortiment vindt u altijd een wastafelkast die in uw badkamer past. Naar verlanglijst Op de verlanglijst.


Waar laat u alle benodigdheden die u elke dag weer in de badkamer nodig heeft ? Eenmaal ruimtebesparend onder de wastafel gemonteerd zorgen zij voor een rustig totaalbeeld. Ook werken ze de wastafel netjes af. De nieuwe rechthoekige onderkasten zijn in verschillende afmetingen verkrijgbaar.


De nieuwe keramische waskommen heeft Starck in diverse geometrische vormen ontworpen en deze zijn ron vierkant en tri-ovaal verkrijgbaar. Vast kenmerk van deze Starck meubels zijn schuifladen die u eenvoudig kunt openen door er . Hij heeft een paar kleine gebruik sporen maar verder ziet er nog netjes uit. Marktplaats biedt alles voor de inrichting van je huis.

Voor euro mag u hem ophalen. Van banken tot openhaarden, kom kijken en laat je inspireren! De Handson Ivy wastafelonderkast is een echte opbergoplosser voor badkamers met een losse wastafel.


Je creeërt extra opbergruimte voor bijvoorbeeld je handdoeken of toiletspulletjes.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts