dinsdag 24 oktober 2017

Mikado zwijndrecht

Bandavond in Zwijndrecht (Diverz jongerenwerk) Gratis Entree 20:30u Stiknaats 22:00u Chasing_Mavericks. Samen met een grote groep enthousiaste vrijwilligers heeft het jongerenwerk van Diverz weer een aantal leuke activiteiten gepland deze maand. Welzijn en leefbare wijken voor iedereen in Zwijndrecht. Dat is waar Diverz zich iedere dag met passie, energie en enthousiasme voor inzet.


Samen met inwoners, vrijwilligers en andere professionele (hulpverlenende) organisaties versterkt Diverz de eigen kracht van inwoners. Het zal plaatsvinden in Mikado. Underground sfeer, goed en hard geluid en natuurlijk veel techno! Vivera wijkteam in Het Badhuis, Prins Hendrikstraat.


Tijdens de finale strijden de drie bandjes voor de . Gemeente Zwijndrecht samen met diverse zorg- en welzijnsinstellingen. Mama-Jongerenwerker in Zwijndrecht -Alle tweets zijn op persoonlijke titel. Buurtbemiddeling MEE Drechtsteden Tel. Met deze keer weer zeer toffe bands!


Als eerst kunnen jullie genieten van de verrassende Post-rock van. En de avond word geëindigd met de altijd . Mikado , Onderdijkse Rijweg 20 Zwijndrecht. Kangatraining in Mikado.


De workshopreeks start op april, van 13. Deze workshopreeks is ook geschikt voor kinderen die al meegedaan hebben aan de workshop ? Er wordt gebruik gemaakt . Muziek maken , horen en voelen is het mooiste wat er is, Algemeen Belang Zwijndrecht heeft zich sterk gemaakt voor een braderie terug op de Bruïnelaan en heeft zich hier . State: false ExternalInterface. Ook een goed idee voor op reis vanwege het handzame model. Verpakt in een afsluitbaar houten doosje met schuifdeksel. Niet geschikt voor onder de jaar.


De gemeente Zwijndrecht trekt dit jaar additioneel 420. Vind mb mikado op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. N… Gebruikt Ophalen of Verzenden.


Zondag november organiseert Diverz weer een jamsessie in Mikado. Garageparkeren in Parkeerterrein P3- Mikado. U betaalt per minuten € 00. Maximaal: € 2per dag. Locatie: Jongerencentrum Dock-0 Hoge Kade in Hendrik-Ido-Ambacht.


Inwoners uit Zwijndrecht. Nadere voorwaarden voor deze subsidie. Het gaat om de volgende gebouwen: Het Klankbor. De gebouwen worden beheerd overeenkomstig de huurovereenkomsten van . Een zaal huren in Zwijndrecht voor een feest, receptie, vergadering of bruiloft?


Bekijk hieronder een compleet overzicht van de zalen in Zwijndrecht. Van een gezellige feestzaal tot een zakelijke vergaderlocatie. VriesKistpan Bavel, VriesKist Festival. Verkadehuis, Roosendaal, Kaaipop.


Graauwe Hengst, Schiedam, met Skurt. Agora Theater, Druten, Pocketpop. We spelen deze avond een volledig.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts