maandag 23 oktober 2017

Servetten vouwen ava

AVA leert je hoe je de mooiste servetten vouwt tot een bestekzakje, een bloem of zelfs een poppetje! Vouwtechniek: De Ananas. Prachtige servetten op je bor in je wijnglas of rond je bestek: ze geven meteen kleur en extra sfeer aan je feesttafel. Maar mag het nog wat exclusiever, origineler en feestelijker zijn?


En heb je intussen de smaak van het servet - vouwen goed te pakken? Probeer dan zeker deze Ananas uit en . De Waaier is zonder twijfel dé meest gekende servet - vouwtechniek. Decoratief en tijdloos elegant.


En we hebben goed nieuws, want de Waaier is ontzettend eenvoudig om te maken. Creëer deze servet-klassieker in amper zes stappen. Een stijlvolle voltreffer op elke feesttafel.


Bij AVA kan je terecht voor een uitgebreid assortiment aan servetten. Servetten in verschillende. Tijd om aan tafel te gaan? Een feestje organiseren is een heuse opdracht en vraagt heel wat voorbereiding. De gezelligste periode van het jaar komt steeds dichterbij.


Hoog tijd dus om enkele leuke ideeën op te doen voor je feesttafel. Geef toe: koken is het halve werk, de aankleding en de sfeer doen de rest. Speciaal voor jouw kersttafel, deze o zo originele servetten ! Feestelijk geplooide servetten geven de buffettafel een afgewerkte look. Het heeft iets chic, iets koninklijk zelfs wanneer er mooie linnen of stevig papieren servetten de borden sieren. Wij zochten voor jou vijf interessante websites met een variatie aan plooitechnieken.


Begin al maar te oefenen! Leuk bij een etentje of diner is het gebruik van gevouwen servetten in bepaalde stijl. De servetten vouwtips kunt u eenvoudig openen door te . Explore more about AVA servetten vouwen : De Waaier Video.


All rights are reserved. AVA is a member of Vimeo, the home for high quality videos and the people who love them. This Pin was discovered by Sylvia Broos.


Discover (and save) your own Pins on Pinterest. Maak van je servet een pronkstuk op je tafel door deze op een creatieve manier te plooien.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts