dinsdag 31 oktober 2017

Bedrukte tafellakens

Bedrukt tafellaken met eigen logo. Een evenement op locatie en weinig plek voor promomateriaal in je bagage? Kies voor een tafelklee tafellaken of tafelloper met eigen opdruk.


Een minimale ingreep met een maximale visibiliteit. Ideaal om je stand of ontvangstbalie mee aan te kleden. Ook voor statafels voorzien we .

Tentoonstellingen, presentaties, exposities, proeverijen, beurzen: dit zijn slechts enkele voorbeelden van het gebruik van bedrukte tafelkleden. Bij ons heeft u de mogelijkheid hoge kwaliteit tafelkleden te bestellen met gedetailleerde opdruk. Wij maken voor de tafelkleden gebruik . Heb jij een geweldig patroon of fantastische foto maar saaie keuken? Laat een tafelkleed bedrukken ! Tafellaken zelf bedrukken en vervolgens bestellen? Dan kunnen wij u daarbij ondersteunen, elk tafellaken kunt u bij ons zelf samenstellen.


U bepaalt het formaat, de afwerking en uiteraard de opdruk.

U levert een ontwerp en wij kunnen deze dan vervolgens voor u op het gewenste tafelkleed drukken. Kies hier vandaag nog voor de bedrukte tafellakens van Transform. Elk tafellaken wat bij . Bij Transform bent u zeker van kwaliteit, duurzaamheid en klantvriendelijkheid. Een bedrukt tafelkleed kopen?


Dan bent u bij Transform aan het juiste adres. Wij bedrukken kwalitatieve tafelkleden waarbij u uw eigen ontwerp bepaald. Je bent een echte designer, Illustrator is voor jou gesneden koek. Ga zelf aan de slag en maak jouw (kerst)diner dit jaar nog specialer met je eigen bedrukte tafelklee geheel op maat gemaakt voor jouw meterslange tafel.


Het tafelkleed bedrukken wij op een mooie katoensoort en werken we rondom af met een dubbele . Kwaliteit voor een scherpe prijs is dus wel mogelijk. Door onze volumes zijn uw inkoopprijzen extra interessant. Ontwerp al vanaf €je eigen servetten, tafellopers of tafelkleed. Vandaag bestel binnen werkdagen geleverd! Wil je de zichtbaarheid van jouw onderneming vergroten?


Dat is al mogelijk vanaf bij 1stuks. Tafelkleden met jouw logo ogen professioneel en zijn tijdloze reclamemakers. Wij leveren al bedrukte tafelkleden vanaf stuks.

Ben je benieuwd naar het (eventuele) eindresultaat . Je eigen tafekleed bedrukken en bestellen. Is het geen leuk idee om je eigen tafelkleed te bedrukken of eigen kussenhoesjes, gordijnen of tafelloper te maken ? Of wat dacht je van het ontwerp van kussens, een tafelkleed of gepersonaliseerde juichsjaaltjes of fansjaaltjes bedrukken ? Bij Aandachttrekkerij is dat mogelijk! Onze bedrukte tafelkleden, tafellakens , tafellopers en tafelzeilen zijn als beste getest met een uiterst scherpe prijs. Een prachtig kersttafelkleed bedrukken met foto, tekst en vrolijke Kerst designs.


Gemaakt van hoogwaardige katoenmix in verschillende formaten. Hoge kwaliteit, snelle levering! De meeste kraampjes waren schraagtafels waarop op bedrukte tafellakens kunstvoorwerpen stonden uitgestal dikwijls met ergens een bordje of briefje waarop stond dat de eigenaar in het café te vinden was als er iets verkocht dreigde te moeten worden.


Eén verkooppunt, groter en weidser opgezet dan de anderen, zag . De leverancier is Alexandre Turpault. U kunt van deze stof ook een tafelkleed op maat laten maken. Indien u een offerte wi.


Afwerking, Rondom voorzien van dubbele zoom.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts