vrijdag 13 oktober 2017

Eigen onderzetters maken

Leuk voor op tafel een set van onderzetters met je eigen foto. Er kan foto geplaatst worden op de vier onderzetters. Als versiering voor dat speciale feestje! Super leuk en mooi om te zien! Deze onderzetters zijn van bewerkt glas en stralen luxe uit op uw eet- of salontafel.


DIY onderzetters mod podge. Zorg dat de pot goed schoon is van binnen en giet hem bijna voor de helft . In dit filmpje maak ik drie type onderleggers. Eenvoudig een leuk cadeautjes maken , voor bijvoorbeeld moederdag, vaderdag, vejaardag, als. Voor een persoonlijke sfeer op de tafel. Levertijd: ongeveer werkdagen.


Bent u van plan om onderzetters met foto zelf te maken , dan bent u bij ons op het juiste adres! Op deze pagina kunt u uw eigen onderzetters met foto zelf maken tegen de laagste prijs. Iedereen kan wel onderzetters gebruiken in huis.


Vaak zijn het de standaard saaien kurken onderzetters die gebruikt worden maar er zijn genoeg ideetjes om zelf iets leuks te maken. De mensen in dit artikel hebben de meest gave en grappigste creaties gemaakt. Deze leuke onderzetters maak je heel makkelijk zelf! Bekijk de video en zie stap voor stap hoe je ze kan maken.


DIY: maak je eigen onderzetters. Je zet je koffie erop om je tafel tegen kringen te beschermen. We hebben het natuurlijk over onderzetters. Leef je uit met lijntjes, streepjes, stipjes of kruisjes.


De BASIC onderzetters zijn van rubber met een kunststof bovenlaag gemaakt, vergelijkbaar met dat van een muismat. De luxere MDF onderzetter heeft een mooie hoogglans afwerking. De onderzetters worden altijd standaard in viervoud geproduceerd en geleverd.


Het laten maken van onderzetters met foto is makkelijk, . Nog een paar dagen en dan heeft een groot deel van Nederland vakantie of in ieder geval een aantal gezellige vrije dagen. Tijd om weer eens aan de slag te gaan met een Do It Yourself dus! Ontwerp uw eigen viltjes, foto-personaliseerbare viltjes bestellen bij Zokaartjes.


Vervolgens heb ik stukjes vilt op maat geknipt en met een lijmpistool er onder geplakt om het zacht te maken voor mijn tafel. Individuele fotocadeaus bestel je vanuit je luie stoel. Bij Pixum ontwerp je creatieve fotocadeaus die altijd goed aankomen.


Met de nieuwste druktechnieken is het tegenwoordig mogelijk om ook onderzetters te voorzien van een eigen foto. Met deze unieke set hardboard onderzetters met foto en tekst voorkom je vlekken en krassen op tafel. Een praktisch en origineel cadeau! Ik ben daarom lekker zelf aan de slag gegaan met een easy peasy DIY waarmee je in een paar stappen je eigen grafische onderzetters maakt. Onderzetters zijn er in alle vormen en maten, maar vaak net niet helemaal wat ik zoek.


Je kan het zo gek maken als je zelf wil!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts