dinsdag 24 maart 2015

At letting amsterdam high tea

Ze bieden naast een royal high tea ook mini high tea aan zowel een zoete als een hartige versie. Wij hadden de high tea voor 2personen en hebben zitten smullen. De ene sandwich was nog lekkerder dan de ander. Rijkelijk belegd met verassende . Het is klein, gezellig, authentiek en gewoon echt de moeite waard om lekker te lunchen. Op een unieke locatie in hartje Jordaan vind je een creatief, verrassend goede keuken, waar gastvrijheid voorop staat.


Mini high tea zoet, Mini high tea hartig, Royal high tea. Neem dus gezellig een vriendin of date mee en genieten maar. Rating: -( from votes). Alles over je favoriete gadgets. At Seven staat in Amsterdam bekend om hun geweldige lunch, maar ook om hun high tea , met etagères vol scones, sandwiches met zalm, carrotcake en gebak van patisserie Holtkamp.


Daarnaast hebben ze heerlijke smoothies en sappen en een enorme keuze aan thee. Of je nu met een klein gezelschap bent of juist met . Dit zijn onze favoriete plekken voor een overheerlijke high tea in Amsterdam. Wat dacht je van The Duchess, De Bakkerswinkel en Het Waldorf Astoria? This high tea experience sets the standard with an inventive selection of bite-sized delights.


Letting verzorgt ook een . Think lavender and lemon scones, smoked salmon and caviar sandwiches, éclairs, . Eerlijk is eerlijk: wij hadden er ook nog nooit van gehoord. Des te meer reden om eens binnen te lopen bij Quies Tea Tearoom. Bij deze knusse spot in Amsterdam schotelen de Tsjechische eigenaars Jakub en Štěpánka je de smakelijkste versnaperingen uit hun moederland voor. Zin in een gezellige middag met thee en lekkernijen?


Met onbeperkt diverse soorten Tea Bar-thee, vergezeld van een uitgebreide reeks zoetigheden als friandises en mini-taartjes, scones met clodded cream en marmelade . At lunch, choose from soups and sandwiches. Or book for royal high tea (€25), accompanied by champagne.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts