vrijdag 20 maart 2015

Gitaardocent utrecht

Welkom op de website van de Guitar Factory. Gitaarles in een fijne gitaarstudio. Je krijgt gitaarles van goed opgeleide gitaardocenten. Geschikt voor kinderen vanaf en volwassenen tot 99.


Optredens waarbij je samenspeelt met een zanger of zangeres. De muziekkeuze van de leerling staat centraal. Conservatorium geschoold. Neem contact op voor een gratis proefles.


Privé- of groepsles, elektrisch- of akoestisch gitaar. Goedkoop gitaarles met u-pas. Volwassenen gitaarles met strippenkaart. Tot jaar goedkoper gitaarles ! Leer je favoriete muziek op de gitaar spelen. Je kunt nogal wat met een gitaar.


Dagelijks komen we in aanraking met de pop- en rockmuziek, steeds vaker met flamenco muziek, maar slechts weinigen kennen het repertoire van de klassieke gitarist. Toch zijn de meest gebruikte technieken en methodieken volgens klassiek model. Richtingen zijn rock,blues,reggae en andere moderne muziek. Op locatie of bij mij in de studio. Ik neem weer leerlingen aan!


Speel je al een tijdje gitaar , maar kom je niet lekker vooruit? Wil je graag gitaar leren spelen? Maak je graag je eigen nummers, maar krijg je. Een goede leraar, leuke lessen, mooie muziek.


Door de vele opties heb je. Bij ons kan iedereen gitaarles of basles volgen. Van jong tot ou beginners en gevorderden. Onze gitaarlessen worden gegeven door professionele gitaristen.


De tarieven zijn scherp. Een proefles volg je individueel en duurt minuten. Bevalt de proefles dan kan je inschrijven voor een jaarcursus (kinderen en jongeren) of een lessenkaart (jongeren en volwassenen). De docent kan je ook adviseren over de . In het verleden is mij vaker de vraag . Website van Mike Ferguson, professioneel gitarist en gitaardocent.


Utrecht , elektrische en akoestische gitaar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts