woensdag 18 maart 2015

Gashaard tv wand

Altijd al een televisie boven de haard gewild? Je komt erachter welke haard het meest geschikt is, én wat de aandachtspunten zijn. U wilt uw schouw renoveren of open haard moderniseren? U plant een grote renovatie of nieuwbouw? Laat uw haard of kachel dan de blikvanger van uw nieuwe interieur zijn!


De interieurarchitecten van Alpha Heating werken met plezier een totaaloplossing voor u uit: een haardwand met integratie van uw haard , televisie , . Sfeerhaard in het midden van de muur, met daaronder een tv meubel. Het afvoerkanaal gaat door de koof naar buiten. In deze strakke, moderne haardwand werd een eenzijdige gashaard geplaatst. Een eenzijdige haard wordt ook wel een “ fronthaard ” genoemd.


Rechts van de haard werd een TV -beugel voorzien zodat de TV kan draaien en kantelen. Onder de TV werden kasten geplaatst met voorziening voor apparatuur als digibox, . In deze wand werd een gashaard van meter breed geïnstalleerd met een realistische set imitatie houtstammen. Het warme gevoel van de houtstammen in combinatie met de strakke vormgeving van de wand rond de haard zorgt voor een rustige, moderne look. Bovenaan de wand werd LED-verlichting voorzien.


Onlangs plaatsten wij voor een particuliere opdrachtgever in Rhoon deze schitterende haardopstelling , een echte multifunctional! Bij deze haardwand is getracht om aan zoveel mogelijk wensen te voldoen en deze schitterend te integreren in het modern maar warme interieur. Computervisualisaties geven onze klanten een duidelijk beeld van hoe het haard meubel er uit zal zien. See more ideas about Modern, Fire pits and Fire places. Ik heb in één of ander tv -programma eens een woonkamer gezien waar er een vrij brede niet al te hoge haard op gas was ingebouwd.


Daarboven ( ongeveer een meter erboven) hing een LCD TV. TV , of is dat te realiseren? Ontwerpen en plaatsen van sierschouwen in diverse stijlen. Zowel moderne als landelijke sierschouwen behoren tot de mogelijkheden.


D-ontwerp sierschouwen en TV - wanden. Aan de hand van een 3D-presentatie van het door u gekozen ontwerp, weet u op voorhand perfect hoe het interieur er zal uitzien. Wanneer u een sierschouw of haardwand wilt laten plaatsen, ontvangen we u graag in onze toonzaal met de plannen van de woning ( nieuwbouw) . De familie Kouwenhoven had een ontwerp voor de hele wand , hiervoor zijn we eerst bij de familie thuis geweest om de sitautei goed te kunnen beoordelen. De maatwerk omlijsting werd voorzien van stalen ribben met een breedte en diepte van 1cm.


Hiervoor zijn stukken staal van 2cm . Beste mensen, Ik zit er over na te denken om een langwerpige gashaard aan te schaffen. Hierboven wil ik echter een TV plaatsen. Heeft iemand hier ervaringen mee? Hoe zit het met de warmteontwikkeling richting de tv ? Vergelijk het ruime assortiment sfeerhaarden van de beste merken en bestel goedkope aanbiedingen: profiteer van de laagste prijs online! Gesloten gashaard van het merk Tulp, B-fire 150.


Naast de haard in de donkere nis kan met apparatuur plaatsen voor audio en TV. Een haard brengt naast extra warmte, ook heel wat gezelligheid in huis. Om het geheel wat strakker te maken, kan je kiezen voor een inzet- of inbouwhaard.


Kijk eens of het in jou situatie mogelijk is de haard niet aan dezelfde wand te plaatsen als de tv. Op deze wijze ervaar je veel minder concurrentie tussen de twee “kijkgaten”. Laat de vorm van de haard en tv zoveel mogelijk afwijken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts