vrijdag 20 maart 2015

Pannenlappen bedrukken

Pannenlappen bedrukken met logo of andere reclame? Het is al mogelijk vanaf ,per stuk bij 1stuks. Vraag een digitaal drukvoorbeeld aan. Gratis en geheel vrijblijvend!


Op dit voorbeeld kun je zien hoe het logo op de pannenlappen bedrukt wordt. Ovenwanten en pannenlappen bedrukken. Bedrukte ovenwanten en pannenlappen worden zeer regelmatig gebruikt tijdens het koken.


Met als resultaat dat wanneer iemand gaat koken, direct aan uw bedrijf denkt. Laat uw ovenwanten of pannenlappen bedrukken of borduren om de naamsbekendheid van uw bedrijf te . Origineel cadeau bestellen doe je hier. U kunt ook bij ons terecht voor pannenlappen met logo. U selecteert allereerst de ovenwant die u wilt bedrukken met uw logo, waarna u het aantal aangeeft. Vervolgens hoeft u alleen nog even aan te geven uit hoeveel kleuren het logo . Makkelijk en snel te bedrukken met uw logo of bedrijfsnaam.


Bestel nu via onze webshop! Afmetingen: 2x 25cm. Verkrijgbaar in de kleuren roo wit en zwart. PR Products, ook voor al uw horeca texttiel. Kijk snel verder voor meer info en prijzen!


Een pannenlap wordt gebruikt om een hete pan of een hete ovenschaal op te heffen. De pannenlap is een dik stuk stof, gemaakt van één van de volgende materialen: dikke katoenen badstof, gewatteerde katoenen stof, gehaakt katoen of gebreid katoen. Stel je eigen set samen of maak een set van twee dezelfde pannenlappen , alles is mogelijk. Ook bedrukt zijn deze bijzondere pennenlappen een leuk kookgerelateerd relatiegeschenkje. Polyester met een opening en neoprenen grip.


Dus ook prima te gebruiken als ovenwant of. Uw leverancier voor bedrukte en onbedrukte geschenken - Persoonlijk advies? Maak van uw logo een beeld waar men niet naast kan kijken. U kunt de keuken van uw zaak ermee verfraaien en uw personeel behoeden voor verbrande vingers.


Deel ze uit op beurzen, markten, braderieën. Geef ze mee met bereide schotels. Bijvoorbeeld een pannenlap gemaakt van zware kwaliteit, stonewashed canvas met lederen details en opvallende stiksels.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts