vrijdag 13 maart 2015

Puppycursus heemstede

Ook verzorgen wij lezingen en workshops met interessante onderwerpen over hondenverzorging en opvoeding van de hond. Kom gewoon eens langs op onze prachtige trainingslokatie in Heemstede. Kynologenclub Kennemerland Heemstede. Dé hondenschool van de regio! Buiten en binnen trainen!


Voor jongere honden hebben we de puppycursus en de pubercursus. Hiermee zorgen we ervoor dat er een goede basis ontstaat om een fantastische . Daarom zorgt Wereldhond dat de informatie en de oefeningen ook aangepast zijn op de wereld die de pup samen met jou ingaat. De puppytraining is ook als privétraining op de locatie of aan huis mogelijk!


Doordeweeks overdag trainen? Puppy training met het . Samen met uw hond aan de slag – met resultaat! Wij zijn een professioneel trainingscentrum voor hond en baas. Kijk op onze website voor meer informatie. De hondenschool in Lisse, waar alle honden welkom zijn.


Ik wil een cursus gaan doen en ben benieuwd of iemand ervaring heeft met de hondenschool in Hoofddorp of Heemstede. Mijn buuf heeft een pup en. Het heet hs nieuw vennep. Ik doe nu alleen behendigheid en gehoorzaamheids cursus en puppy cursus geven ze ook ze hebben een eigen webside.


Gediplomeerde instructie. Hondenscholen in Assendelft en Hillegom. EXPERTS IN HONDENGEDRAG. Helpt uw hond weer in balans te komen, zo kunt uw weer optimaal genieten van uw hond! Mede door het volgen van deze opleidingen heb ik mij diverse trainingsmethodieken eigen gemaakt en ben vooral geïnteresseerd in het ( oplossen van ) probleemgedrag bij . Specialisatie: ruwharige teckel, handpluk.


Grote rassen, ontwollen. Voedingsadviezen, puppycursus , herplaatsing, gedragstherapie, oud dierenartsassistente dierenartspraktijk Kas . Anniek heeft fundamentals I doorlopen die door Cesar Millan is gegeven (opleiding op het DPC in Amerika). Annemieke Heijne, Annorlunda. Hier vindt u links naar interessante websites.


Chippen en registratie NDG Nederlandse Databank Gezelschapsdieren. Veel identificatienummers zijn bij deze databank geregistreerd. De site toont na het ingeven van een chipnummer de gegevens van de eigenaar van een dier. Ik train zelf bij de KC Kennemerland in Heemstede en ben hier wel tevreden over.


Je hond is te oud voor de meeste puppiecursussen denk ik, maar de basiscursus gehoorzaamheid of A-cursus zal goed te doen zijn. Een hond is nooit te oud om te leren hoor, dus dat gaat zeker goed komen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts