dinsdag 10 maart 2015

Hertenhorst delft

Te huur voor één of meerdere dagdelen of voor meerdaagse activiteiten. De problemen van dit weekend begonnen al enkele dagen voor aankomst in de accommodatie. Waar ik de accommodatie had gereserveerd van zaterdag 10.


Onder de grote bomen treft u een idyllisch plekje met vele mogelijkheden. Deze ruim opgezette locatie ontleent zich in de zomer, voorjaar en najaar voor een receptie, lunch of diner op het .

Dat maakt jouw mening nog belangrijker! Deel dan nu jouw ervaring! Wij regelen jouw feest tot in de puntjes! Van een perfecte voorbereiding tot een knallende dansvloer. Hertenhorst Delft is nog niet beoordeeld door andere bruidsparen.


The DJ Company: klantbeoordeling: 2. Het was toen een kindervakantieverblijf.

Veel, wat oudere stadgenoten, hebben hier veel plezier beleefd. Na enkele grondige opknapbeurten is het nu een mooi centrum geworden, waar allerlei activiteiten . This Pin was discovered by helen h. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. Jaarplaats 1 terrein 1. Deze chalet heeft een woonkamer met een open keuken , slaapkamers, badkamer met douche en toilet en een ruime tuin. Vandaag de bruiloft van Diecke en Wilbert.


Zij vormen al sinds hun puberjaren een stel en gaven elkaar het ja- woord in Delft. Hallo allemaal, Aankomend voorjaar willen wij gaan trouwen. We zijn zelf al op zoek geweest naar leuke locaties, maar hebben nog maar weinig locaties gevonden waarbij we zelf de catering e. Wat we graag zouden willen is een soort festival bruiloft, informeel maar met veel . Vind leveranciers voor je bruiloft. Bekijk alle trouwlocaties en bruidssuites voor jouw bruiloft op Lovda. In het buitenland is ook over het algemeen kampeerruimte genoeg en het is meestal niet nodig, tevoren te bespreken.


Guus van der Horst heeft banen functies op zijn of haar profiel. Voor het huren van een dj, drive-in show, artiesten en apparatuur voor een feest of bruiloft in Delft moet je bij Ambitious zijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts