maandag 23 maart 2015

Winacties fashion

Fashionchick trakteert: €450. Want van wat word je nou blijer dan van nieuwe spullen op modegebied? Hier vind je de leukste winacties! Officieel hebben we de winter al achter ons gelaten, maar vreemd genoeg weet het koude weer ons.


Dagelijks op de site of in jouw inbox. Doe mee en win sieraden, kleding, schoenen of een designer tas.

Doe gratis mee met de mooiste prijsvragen en winacties. Kan de inhoud van jouw kledingkast wel een boost gebruiken? Doe dan mee met deze winactie ! Indian Rose, Circle of Trust, My Go MET, Guess en Le Temps des Cerises. Your weekly fashion en showbizz glossy ook online! Ontvang de gratis nieuwsbrief!


Ik ontvang graag het laatste showbizz-, fashion -, beauty- en lifestylenieuws via de mail. Dan heb je allereerst een warme winterjas nodig. En laat Elle nou in samenwerking met Penfield de Keswick jas gratis weggeven!

Penfield Penfield staat bekend om het maken van de hoogste kwaliteit . Het is altijd leuk om nieuwe merken te leren kennen. Toen ik de mogelijkheid kreeg van Biocare Online om Little Ondine nagellak van hun te testen, zei ik direct ja! Ik review natuurlijk de lakjes vandaag voor jullie maken en daarnaast maak je ook kans om een setje . Zo doet u automatisch mee aan de verloting.


De winnaar word bij 2deelnemers bekend gemaakt via de mail en zal aan deze pagina toegevoegd worden met Voornaam en Woonplaats. Daarna word er weer een nieuwe actie gestart! Win elke week een leuke prijs bij Beau Monde. WIN: 5X Beauté et vogue box t. Vorige week ging de Primark in Zwolle open, een winkel waar veel Zwollenaren en mensen die in de omstreken wonen denk ik op hebben gewacht.


En omdat ik een echte Zwollenaar ben mag ik in samenwerking met Primark drie cadeaubonnen ter waarde van € 5- . Bekijk dan hieronder hoe je mee kunt doen. Wil je meedoen aan de winacties ? Producten gekocht in de winkel? Heb je een online bestelling . Bij STYLETODAY hebben we ontzettend veel gave winacties. Van tickets voor uitverkochte festivals tot aan absolute musthaves! Oh yes, na wekenlange voorbereidingen mogen we het éindelijk vertellen.


We gaan samenwerken met Zuiver!

Hieronder vind je de actievoorwaarden en spelregels die gelden voor alle win- en reviewacties van Faso B. MegaMooi, gevestigd te Apeldoorn op Boomblau. Deze zomer schrijft Cilla alweer een jaar voor Fitgirls! Wow, wat gaat de tijd belachelijk snel.


En wat er in een jaar tijd allemaal kan gebeuren is echt bizar, girls. Cilla is inmiddels afgestudeerd communicatie- en .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts