donderdag 19 maart 2015

Beko wasmachine handleiding

Download hier gratis uw BEKO Wasmachine handleiding. Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u problemen heeft met uw apparaat. Graag uw reactie hierop.


Reageer op deze vraag Misbruik melden. De tijd verspringt steeds en vaak is de wasmachine nog erg nat. Kan ik de machine zelf resetten .

Dan gaan we gratis voor u op zoek! Lees eerst deze gebruikershandleiding ! Dank u dat u voor een Beko -product heeft gekozen. We hopen dat u de beste resultaten verkrijgt uit uw product, dat vervaardigd is met de allernieuwste technologie van hoge kwaliteit. Lees daarom deze volledige gebruikershandleiding en alle andere . Technische specificaties.


Naleving van de door de commissie gedelegeerde reglementering (EU) nr. Naam leverancier of handelsnaam. Belangrijke instructies voor veiligheid en milieu.

Dit hoofdstuk bevat veiligheidsinstructies die u zullen helpen beschermen tegen het risi- co op persoonlijk letsel of materiële schade. Elke garantie vervalt als u deze instructies niet opvolgt. De verschillen tussen de modellen worden geïdentificeerd in de handleiding.


Er moet een bevestigingsstuk worden gebruikt tussen de twee machines wanneer de wasdroger boven een wasmachine wordt geïnstalleerd. Hierdoor is de wasmachine geschikt voor een huishouden van tot personen. Handleiding nederlands - Wasmachines. Door de trommel blijft je wollen trui of overhemd beschermd tegen vroegtijdige slijtage.


Een wasmachine geeft vaak met een storingsnummer aan wat er mis is. Dit nummer kun je opzoeken in de gebruiksaanwijzing. Ben je de handleiding kwijt? Dan kun je deze meestal downloaden op de website van de fabrikant.


Verschillende wasmachines bieden ook hulp via een app. Energie-efficiëntieklasse (1). Jaarlijks energieverbruik . Gebruik slechts wasmiddelen, wasverzachters en supplementen die geschikt zijn voor automatische wasmachines. Volg de instructies op het textiellabel en op het wasmiddel. De stekker van het product dient uit het stopcontact getrokken te zijn tijdens installa tie, onderhoud . Deze praktische Beko wasmachine is voorzien van verschillende handige functies en heeft een ruime vulcapaciteit van kg.


U bedient hem gemakkelijk met de draaiknop en de druktoetsen op het digitale display.

Er zit overloopbeveiliging op en een onbalanscontrole.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts