vrijdag 13 maart 2015

Kunststof bekers met oor

Supersterke RVS thermosbeker voor Koffie of Thee met een inhoud van 3ml - DD-. Vele aanbiedingen bij bol. Mokken en bekers van Xenos kun je eenvoudig online kopen.


Serveer je melk, thee of koffie voortaan in stijl met één van de mokken van Xenos. Shop Scandinavisch design online! Op zoek naar nieuwe mokken, koppen of bekers ?

Hier vindt u diverse Scandinavische ontwerpen, gemaakt van rustiek aardewerk of fijn ( beender)porselein. Mokken van de beste merken zijn verkrijgbaar bij Blokker! Op werkdagen voor :bestel morgen in huis.


Gratis verzending vanaf €2-. Koop bij online huishoudwinkel Blokker. Grote mok met oor van een stevig, hoogglanzend kunststof. Stapelbaar en zeer kras- en breukvast. De beker is afwasmachinebestendig, niet geschikt voor magnetron en diepvriezer.


BTW per pak 1stuks € incl.

Bekers voor ouderen hebben wij in vele soorten en maten. De aangepaste bekers zijn er bijvoorbeeld met een neusuitsparing, of voor mensen die liggend drinken. Dit product is niet meer op voorraad. BeschikbaarheidsdatuSpeciale prijs eindigt op: Dagen Uren Min Sec. De minimale besteleenheid voor dit product is 1. Bekers , koppen of mokken mogen niet in uw keukenkastjes ontbreken.


Groot of klein, met of zonder oor en van aardewerk of porselein. U kunt het zo gek niet bedenken of u vindt deze bekers , koppen en mokken bij kookwinkel Oldenhof. Wij hebben alle bekers , koppen en mokken voor u op een rij gezet, zo vindt u zeker . Blokker beschikt over een ruim assortiment aan tassen en kopjes. Bestel voor 22: uur, dan is je bestelling morgen in huis.


Kinder bekers met oor plastic roze en groen. Zie ook mijn andere advertenties. Zo goed als nieuw Ophalen of Verzenden. Bij het zoeken naar een mooie mok kijk je vaak naar het totaalplaatje.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts