vrijdag 13 maart 2015

Kunstof flessenrek

Vele aanbiedingen bij bol. Kunststof Wijnrekken koop je eenvoudig online bij bol. Flessenrek BOA omarmt op een decoratieve manier tot vijf flessen naar keuze.


Vind flessenrek curver op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Het rekje is geschikt voor. Met ruimte voor flessen. Verzenden voor rekening van de koper. Ophalen in breukelen kan ook. Vintage Retro kunstof flessenrek.


Curver Retro Flessendrager Deze flessendrager of flessenmand is van het merk Curver en is geschikt voor het dragen van flessen van liter. Hij heeft een stevige handgreep en meerdere flessendragers zijn gemakkelijk in elkaar te schuiven. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest.


Het antraciete flessenrek van Allibert is de ideale manier om je flessen wijn op te bergen! Je kan flessen in het rekje leggen. Bovendien is het flessenrek stapelbaar tot maar liefst rekken. Geschikt voor flessen van 75L tot 2LOptimale benutting. Draagcapaciteit, kg . Kies voor het Koziol Set-Up flessenrek en berg je flessen netjes op.


Dit rek is geschikt voor wijnflessen, maar je kunt er ook andere flessen in kwijt. Het flessenrek is een echt organisatietalent en het ideale opbergmeubel voor wijn-, water- en limonadeflessen. De afzonderlijke modules bieden door het materiaal en de . Weg wegens (opruiming) verhuis naar appartement.


FLESSENREK KUNSTOF PAKKET. Aantal: U moet minimaal1stuks toevoegen om dit product te kunnen . Omschrijving, Flessenrek. Je hangt dit handige kunststof flessenrek óver een legplank. Zo ontstaat er onder de legplank ruimte voor maximaal flessen.


Afmetingen: 33cm bree 31cm diep, 10cm hoog. Onze klantenservice is nu open. Ben je op zoek naar koelkast onderdelen voor jouw koelkast?


Bestel jouw koelkast onderdelen eenvoudig en snel bij Handyman.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts