maandag 23 maart 2015

Brunner koelkast ventilator

U kunt de Vento 1eenvoudig zelf monteren, alle benodigdheden worden meegeleverd inclusief een klein paneel wat in het interieur gemonteerd kan worden om deze extra ventilators . Brunner Vento NG koelkast ventilator. Temperatuurmeting met behulp van een speciale sensor. Inclusief bevestigingsbeugels en aansluitkabel. Maatvoering ingangsaansluiting 12. Krachtige koelkast ventilator met bedieningspaneel (incl. frame voor wandmontage).


De caravan koelkast moet zijn warmte goed kwijt kunnen aan de achterzijde. Voorraad: Op voorraad(Op werkdagen voor 20u bestel morgen in huis). Elektronische ventilator met temperatuurregelaar.


Compleet met bedieningspaneel. Deze ventilator is makkelijk te plaatsen. Bekijk de voorraad (Bedrag inclusief BTW). Aantal: Voeg toe Details.


Ventilator plat zwart 40x40x10 . Wel even opletten op de stromingsrichting. Waar je het bedieningskastje monteert moet jezelf even zoeken naar de beste plaats. Hou hier ook rekening mee dat je de kabeltjes van fans en kastje weer kunt verbinden. Sommige mensen bouwen het kastje mooi in bij het bedieningspaneel van de koelkast.


Ik wil een ventilator achter de koelkast van onze FENT TFB 4plaatsen ivm de hoge temperatuur in de zomer voor een betere werking. De ventilator snelheid is in twee fase te regelbaar. Koelkastventilator VENTO duo. De Vento zorgt voor een optimale luchtcirculatie aan de achterkant van uw koelkast , hierdoor wordt het koelvermogen aanzienlijk vergroot.


Bestel direct online of bezoek ons in Eindhoven. Tip: Om de luchtstroom extra te bevorderen kan een volt ventilator achter de koelkast worden geïnstalleerd. Dit is een relatief goedkope oplossing die de . Heeft u ook een installatie-handleiding van de Reich ( koelkast ) ventilator ? Wij hebben helaas alleen een Engelse en Duitse handleiding. Klik hier voor de Duitse handleiding.


De geproduceerde warmte aan de achterzijde van de koelkast blijft dan wellicht binnen de norm. Extra koeling caravan koelkast installeren Is getest en werkt perfect! Buiten temperatuur was graden. Bent u op zoek naar een goede ventilator voor uw koelkast ? Met deze ventilator functioneert uw koelkast beter bij warm weer.


Neem een kijkje op Kampeer- Gigant.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts