woensdag 11 maart 2015

Keukenschort bedrukken hema

De levertijd is ongeveer werkdagen. Je ontvangt een e-mail als de bestelling wordt verzonden. Een cadeautje nodig voor de keukenprins of keukenprinses? Bestel een keukenschort met eigen foto. Verkrijgbaar in drie kleuren.


Ontwerp dan nu uw eigen schort met foto! Zoekt u een kookschort met logo voor uw bedrijf? Vraag dan vandaag nog een offerte aan! Van plan om een schort te bedrukken met foto, naam of logo?


Leiden bedrukken we supersnel producten met je eigen foto en tekst. Jouw persoonlijke bedrukking wordt gratis professioneel door ons opgemaakt. Op de website is software beschikbaar waarmee je gemakkelijk je foto op schort kunt drukken. Er zijn drie kleuren beschikbaar, zwart, rood . Herenkleding dameskleding foto op kunststof . Het ideale cadeau-idee voor hobbykoks, topchefs en voor iedereen die het wil worden.


Schorten met foto bedrukken! Vrouwelijke keukenschorten met een knipoog naar de jaren 50! Alle schorten worden met de hand gemaakt. Originele schorten met veel oog voor details! Een schort met foto maak je via Foto-op.


Wasvoorschrift: wassen met gelijke kleuren. Toilettas Met Naam Bedrukt. Steeds wordt gekeken hoe de artikelen nog beter,. Meer informatie over het bedrukte keukenschort :kleur: grijs materiaal: katoen en polyesterafmetingen van het schort : 80xcmpersonalisatie: met foto . Een lichtblauw keukenschort met een kippendessin en een grote steekzak op de voorkant. Benza schort neutrale blanco luxe mooie kinderen keukenschort.


Fles Etiket Maken Hema , Fles Etiket Maken, Fles Etiket Maken Hema , Fles Etiket. HEMA Keukenschort (Aqua). Of houd je enorm van barbecueen maar heb je nog geen goed schort? Laat dan een schort bedrukken met je eigen tekst of logo bij Tshirtdeal.


In plaats van zon standaard schort uit de winkel, heb je een uniek schort dat bij je past.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts