vrijdag 20 maart 2015

Bosch cmg636ns2

De compacte bakoven met magnetron: op de snelste manier perfect bak- en braadresultaat. U kunt de magnetronfunctie gebruiken voor snel opwarmen of in combinatie met hetelucht voor snel garen. De Assist functie zorgt voor het automatisch instellen . Prijzen vergelijk vanaf € 8900. Bekijk alle specificaties.


Vergelijk in 1x alle winkels! Magnetron functie: voor snel opwarmen of in combinatie met hetelucht voor snel garen. Assist: automatische instelling van optimaal verwarmingssysteem, temperatuur en tijdsduur voor vele veschillende gerechten. Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u problemen heeft met uw apparaat. De CMG636NSExclusiv is een compacte bakoven met magnetron van Bosch.


De bakoven is voorzien van een TFT Touch Display, waarmee u de bakoven gemakkelijk kunt bedienen. Voor snel opwarmen of in combinatie met hetelucht. Compacte bakoven met ma. TFT Touch display: makkelijk in gebruik dankzij het duidelijke tekstdisplay en afbeeldingen.


LED verlichting: perfecte verlic. Service hoeft niet duur te zijn! Het adres in Rijswijk voor alle grote merken in beel geluid en witgoed met eigen servicedienst voor reparatie en inbouw.


Inbouw Nishoogte 45CM Breedte 60CM Klepdeur Geen draaiplateau. Keukens en inbouwapparatuur koop je goedkoop bij de Keukenloods. Wij willen jouw leven beter, aangenamer en gemakkelijker maken. Laat je inspireren en informeren door. De bosch cmg636nsis een luxe bakoven met magnetron uitgevoerd met roestvrijstaal front.


Hoge combi heeft een volwaardige oven zonder draaiplateau waardoor ook de bereiding van. Bestel de BOSCH CMG636BSnu bij MediaMarkt. Online of in één van onze winkels.


Eerlijke prijzen, zo betaal je nooit te veel! De microgolfoven functie: voor een snelle voorverwarming en koken met warme lucht. TFT TouchScreen bediening: makkelijke gebruik dankzij een controle ring met volledige text en afbeeldingen.


LED-verlichting: perfecte verliching van de gerechten met lag. Bosch CMG656BS- Inbouw combimagnetron.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts