woensdag 23 september 2015

Aristona

Aristona was een goedkoop alternatief voor Philipsproducten. It was marketed as a cheaper alternative for . Wat is de geschiedenis van deze en andere merken, die ooit zelfstandig waren? Lijkt me namelijk te simpel en je leest vaak mensen die een aristona.


Meer resultaten van gathering.

Vervangende afstandsbediening voor philips en aristona televisies. GP-2pickup naal platenspeler naald t. Afbeelding, Omschrijving, Prijs, Bestel. Er is geen informatie beschikbaar voor deze pagina. Stream Tracks and Playlists from AriStona on . Direct contant geld voor uw tweedehands gebruikte producten.


Met zijn 1GB harde schijf kun je nu echt alles opnemen.

Hoe moet je deze weer uitschakelen? Alleen heb ik de handleiding niet meer. Kan nu de programmering niet meer . Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u problemen heeft . Dit artikel beschrijft in het kort de geschiede- nis van de merknaam Aristona.


Er zijn hierbij twee periodes te onderscheiden. Dit object staat in de veiling bij online veilinghuis Cata. Klik onderaan deze beschrijving op. Ik heb problemen met een aristona dvd speler (weekje of oud) als ik een dvdtje afspeel krijg ik een beetje vergroend beeld en flikkerende . Wij bieden u een assortiment van meer dan miljoen serviceonderdelen en accessoires op het gebied van ARISTONA bruin- en witgoe satelliet, GSM, . Digitalisatie van beeld en geluid. Uitgebreid assortiment smalfilm en dia artikelen.


Verhuur van dia en film projectoren. Reparatie en onderhoud dia en film . Deze afstandsbediening heeft een ander uiterlijk als de originele maar wel functioneel gelijk.

Photo album created with Web Album. Het toestel is gemaakt door de Philips fabriek in Leuven. GitHub is where people build software.


Afstandsbediening Dvd vcr combi Afstandsbediening Dvd vcr combi EUR. Nu te koop bij Used Products Den Haag: aristona platenspeler Staat: Gebruikt Specs: cassette en platenspeler Bestellen: klik op de link onderaan de pagina .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts